DYE DIY

Hei! Pienimuotoinen tekstiilivärjäysbuumi taitaa olla meneillään vai näänkö vaan itse värjäämisestä juttuja joka puolella? Joka tapauksessa keräsin pari viikkoa sitten meiltä nipun värjättäviksi sopivia (luonnonkuituisia) keittiöpyyhkeitä, lautasliinoja sekä vauvanharsoja, ja heitin ne tummanvihreän väriaineen kanssa pesukoneeseen.

Kivasti piristyi koko läjä, erityisesti ne vauvanharsot, joiden perinteiset nalle- ja pupuaiheet on jo niin nähty. Instagramissa jo vilautinkin yhden kuvan verran meidän vauvanhoitopöytää, josta halusin suht vähäeleisen. Aurinkoisena päivänä voisin kokeilla kuvata sen tänne blogiinkin, sillä itsekehitelty turvalaitasysteemi pesukoneen päällä vaikuttaa ihan näppärältä :).

tekstiilien varjausvihrea lautasliinavihrea pellavapyyhe

Some old textiles I dyed with dark green textile color. Worth of trying, if you are bored with your old ones!

3 thoughts on “DYE DIY

 • Reply Sari 23/03/2016 at 21:44

  Täydellinen vihreä väri! Hyvä idea saada vanhoista tekstiileistä taas mielenkiintoisia ja kuin uusia! Mitä merkkiä olet käyttänyt ja mikä on tuon vihreän sävyn nimi?

  • Reply Maiju 23/03/2016 at 21:51

   Nämä on värjätty Dylonin “dark green” -sävyllä. Musta Dylonilla on muutenkin hyvät sävyt, ainakin jos tykkää näistä vähän tummemmista. Ei tarvitse ostaa kahta sävyä (esim vihreä + musta), jotta väristä saa tarpeeksi syvän!

   • Reply Sari 24/03/2016 at 09:44

    Kiitos! Tämä menee kyllä välittömästi kokeiluun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.