ELEPHANT GREY

Hei! Tästä on tullut suoranainen maalauskuu. Keksin koko ajan uusia kohteita, joita voisi piristää maalikerroksella :). Keittiön valkoinen pöytä ja musta kaappi vetivät kokonaisuuden turhan kontrastiseksi, joten aivot alkoivat heti raksuttaa eri pehmennyskeinoja. Matto olisi tietysti paras, mutta varteenotettavaa ei ole vielä löytynyt. Siispä katse hakeutui seuraavaksi tuoleihin, vaikka niistä yhtäkään en ollut valmis vaihtamaan pois. Vaihtari toiseen vastaavaan sopi kuitenkin loistavasti, joten lähdin tuoli kainalossa vintille..


light grey thonet chair

Ja tulin kuluneen Thonetin kanssa alas. Siinä oli erittäin huono musta maalikerros (spraytä?), joten uusi oli paikallaan. Tällä kertaa en jaksanut purkaa tuolia osiin vaan päädyin vain hiomaan sen kevyesti. Ja päälle sudin kaksi kerrosta täydellistä harmaanbeessiä eli Tikkurilan sävyä Valamo! <3 Että voin rakastaa tota sävyä tällä hetkellä, juuri aavistuksen vaaleampi mitä seinä, joten tuoli erottuu sitä vasten kauniisti. Ja pehmensi huoneen vaikutelmaa kuten toivoinkin 🙂

Ooh, olisiko vauva muuten nyt laskeutunut, kun kylkikaarissa ei tunnu enää yhtä kovaa kipua… (!)


bulbsvaaleanharmaa thonet tuoli

Bored yet? Cause I´m showing a Thonet chair once again 🙂 This one was painted black (poorly) by some previous owner, so it was time to give it a small facelift. I chose a little bit lighter grey as the wall, so the chair would show nicely against it. Elephant grey, as I like to call it 🙂

4 thoughts on “ELEPHANT GREY

 • Reply Anna/Kotikolmio 20/03/2016 at 11:38

  Aivan täydellinen sävy tossa tuolissa.
  Piti heti alkaa katselemaan ympärilleen, mitä meillä vois maalata. Ei vaan meiltä pahemmin löydy maalauskelpoisia kalusteita.

  • Reply Maiju 20/03/2016 at 19:25

   Mä mietin tätä sävyä parhaillaan makkariin, kun siellä Kalklitirit on jo aika kärsiny. Mutta ehkä en taida enää jaksaa.. 😉 Maalailu on kyllä kivaa!

 • Reply Anonymous 21/03/2016 at 18:15
  • Reply Maiju 21/03/2016 at 20:12

   <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.