APLINE WINNER!

Hei! Kirjoitin pari viikkoa sitten suomalaisen Aplinen kehittämästä säädettävästä unituesta, jonka ideana on auttaa pieniä lapsia nukkumaan. Aiheeseen liittyi myös arvonta, joten on aika julistaa sille voittaja. Satunnaislukugeneraattori antoi numeron 78 eli onnekas uuden unituen omistaja on pienen pojan äiti Marja, onnea!

Marja

Unituesta olisi hyvä apu 5kk:n ikäiselle refluksikollemme. Hän on nukkunut koko ikänsä tähän asti kohoasennossa, kuten niin monet muut samasta vaivasta kärsivät. Päivisin hän suostuu nukkumaan vain äitinsä, eli minun sylissä. Kun vielä kehittelette mallin, joka on lämmin ja pehmeä ja tuoksuu rintamaidolle, niin voisi olla pieni toivonkipinä siitä, että ehtisin itsekin vaikka syömään joka päivä. Sellaisen mallin kehittelyyn saattaa tosin mennä sen verran aikaa, että sen kuluttua lapsi suuntaa kohti keskiasteen opintojaan, ja peilistä näkisin yhä vain ruttuisemmat kasvot. Olisipa minulla sitten ainakin aikaa lukea, johon tarkoitukseen Unituki taitaa myös käydä. Vauvasta muoriin siis on käyttöikä. Mitäs koko arvonnasta! Taidan hankkia tämän joka tapauksessa!apline_taaperokarry_blogi

Aplinen facebookista katsoin muuten tänään, että unituesta on juuri nyt tosi hyvä tarjous (99 €!) eli käykääpä katsomassa, jos tuen hankinta kiinnostaa! Ja on siellä toinenkin hieno tuote nimittäin tämä taaperokärry, joka on niinikään vartavasten Aplinelle suunniteltu. Muoto on haettu vanhasta leluautosta ja mua se ainakin viehättää, sillä lopputulos on edelleen tosi moderni. Hyvänä yksityiskohtana on vielä se, että kärry ei ole täysin umpinainen vaan sen etuosa on tarkoituksella ilman laitaa. Jo paremmin kävelyn taitava lapsi voi siis käyttää kärryä myös potkulautana, aika fiksua eikö? Kärry tehdään unituen lailla koivuvanerista Pohjanmaalla. Ja sekin on kaikissa väreissä nyt parhaillaan tarjouksessa, klik!


Taaperokärry saatu bloginäkyvyyttä vastaan

apline karry taaperolle_blogiapline taaperokarry_blogi

One thought on “APLINE WINNER!

  • Reply Marja 19/03/2016 at 14:05

    Hei!

    Viesti voitosta tavoitti minutkin. Onnekasta! Semminkin kun juuri tiedon perilletuloa edeltäneenä iltana tuskailin pinnasängyn kanssa, sen rakenteet kun ei näköjään oltu tehty kestämään toispuoleista ja jatkuvaa 45° korotusta 😛

    Aplinella voisivat kehittää pinnasängyn, jossa on korotettava pohja. Ja turhaanpa minä sitä tässä sanon, taidan kirjoittaa heille suoraan. 😀 Kivaa kevättä!

    …ja kiitos arvonnasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.