EASTER PREP

Ai että, Pääsiäisfania kutkuttaa jo kaikki kylvöt, koristelut ja pienet asetelmat, joita tuon keväisen juhlan nimissä on lupa tehdä! Ohra on odottamassa ja tänään hankin ihania pieniä sulkia. Marmorimuniakin löysin vielä yhden lisää. Vaasassa Pääsiäistilpehööriä on erityisen hyvin tällä hetkellä ainakin Säteessä. Olen myös värjännyt pellavalautasliinoja uuteen uskoon eli saa nähdä millaisen kattauksen saan niistä kehiteltyä uudelle ruokapöydälle! Kyllä kevät vaan on ihmisen parasta aikaa, inspiraatio ainakin virtaa taas ihan eri tavalla 🙂


Toinen tyynynpäällinen ja tummat marmorimunat saatu

linum samettityynytmarmorimunat

My hands are itching for some Easter prep already! I think I like Easter almost more than Christmas – all the decorations and table settings are so fun to do!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *