ROUND TABLE SNEAK PEEK

Hei! Onpa ollut kiire viikko – kauheasti tekemistä, jotta keittiön muutos sekä pari vauvaan liittyvää projektia saadaan valmiiksi ennen h-hetkeä. Keittiö on jo aika hyvällä mallilla, seinät on maalattu ja valtava pizzalaatikko tuotiin meille yhtenä iltana. Sen lähetti Finnish Design Shop, ja sisältönä tietysti Hayn About a Table -ruokapöytä. Pöytä on tähän asti lunastanut kaikki odotukset eli se on juuri sopivan kokoinen arkikäyttöön ja varmasti toimii hyvin ainakin kuudelle, jos täytyy joskus syödä muodollisemmin. Juuri sen enempää ei vanhakaan pöytä vetänyt, koska se oli niin kapea. Ostos, jota ei tarvitse katua siis!

Ruokailutilasta puuttuu vielä toinen puoli, sillä Ikean musta vitriini muuttaa huomenna uuteen kotiin. Uusi säilytyskaluste on onneksi jo tuloillaan eli kovasti odotan, että saan purkaa siihen lihalaatikkopinon keittiön nurkasta :). Lisää kuvia tulee, kunhan nurkat on kunnolla taas järjestyksessä!
My dream of having a white round table in our kitchen is finally true! I think it suits here well and has plenty of room for all the family members. I´m still waiting for new cabinets, so more pictures will follow when everything is in order!

15 thoughts on “ROUND TABLE SNEAK PEEK

 • Reply Hanna 12/03/2016 at 20:19

  Ihana pöytä! Ja sopii teille oikein hyvin. Juuri googlettelin samaa mallia kun meillä asunto-ehdokkaaseen ei mahtuisi pitkää ruokapöytää. Ja tämä sun postaus tuli googlettelun lopuksi vastaan fb:ssä:). Onko teillä tämä se isoin koko, 128cm?

  • Reply Maiju 12/03/2016 at 20:58

   On joo, en itseasiassa edes löytänyt isompaa tässä hintaluokassa ja suht samoilla ulkonäkökriteereillä eli valkoinen ja jalka keskellä. Valtaosa muista vaihtoehdoista oli 120 cm, mutta se tuntui jotenkin liian pieneltä (?). Tiedä sitten miten olisi käytännössä – tämä koko on juuri sopiva viidelle!

 • Reply happystarhome 13/03/2016 at 06:52

  Kivan näköinen ruokailuryhmä ja värit valkoinen ja musta sopivat yhteen 🙂 Mukavaa maaliskuuta ja sunnuntaita 🙂

  • Reply Maiju 13/03/2016 at 19:51

   Kiitos! <3

 • Reply Sara S 13/03/2016 at 07:37

  Kaunis pöytä, ihanas kun kaikki tuolit on erilaisia 🙂

  • Reply Maiju 13/03/2016 at 19:52

   Joo olen aina tykännyt eripari tuoleista eli niillä jatketaan vaikka pöytä vaihtui 🙂

 • Reply JohannaL 13/03/2016 at 07:46

  Upea!

  • Reply Maiju 13/03/2016 at 19:52

   Kiitti! <3

 • Reply Salla 13/03/2016 at 09:41

  Upean näköistä! Ja tuo seinän sävy on kyllä täydellinen! Saanko udella värikoodia?

  • Reply Maiju 13/03/2016 at 19:53

   Kiitos! Sävy löytyy Tikkurilalta ja on nimeltään Tuhka

 • Reply Villiss 13/03/2016 at 13:23

  Kylläpä muutit keittiösi mukavaksi, eikä edellisessäkään versiossa mitään huonoa ollut! Aika touhukas olet ollut, alahan jo hiljentää tahtia pikkuhiljaa:))) Mukavia kevätpäiviä!

  • Reply Maiju 13/03/2016 at 19:55

   Kiitos, kyllä mä välillä ihan vain olenkin eli luen dekkareita ja nukun päiväunia ;D. Istuminen tuppaa olemaan tällä hetkellä kurjin asento eli pieni puuhastelu on tuntunut ihan mukavalta, hiljalleen ja omaan tahtiin! 🙂

 • Reply Sanna 14/03/2016 at 14:35

  Wau 🙂 Tosta pöydästä joskus itsekin haaveillut, muttei tällä hetkellä sovi meille, kun keittiö on mallia “kapea ja pitkä”. Eikä näillä näkymin oo suunnitelmissa vaihtaa asuntoakaan.
  Ja noi tuolit on niin kauniit!

 • Reply Maria 15/03/2016 at 05:30

  Ihana pöytä ja kokonaisuus. Oon ehtiny tuota pöytää, mutten oo löytäny. Eihän tuola fds sivuillakaan ole?! Miten tilasit ja minkä hintainen pöytä on? Ihanaa kevään jatkoa!

  • Reply Maiju 15/03/2016 at 17:04

   Joo katsoin itekin, että sitä ei siellä ole, mutta koska FDS myy Hayta, niin heidän kauttaan pystyy kyllä tilaamaan kaikkia merkin tuotteita, joita tällä hetkellä valmistetaan. Eli mäkin olen laittanut sinne myyntiin suoraan viestiä ja tiedustellut asiaa 🙂 Hintaa pöydälle tuli noin 1072 euroa. Tämä henkilö ei taida olla suoranaisesti myynnissä töissä, mutta voi ohjata kyselyn eteen päin eli mikko@finnishdesignshop.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.