SPRING ON A PLATE

Hei maanantai! Tällä viikolla tapahtuu kaikkea mukavaa, tyhjään esimerkiksi parhaillaan Paavon huonetta eli sinne on luvassa ihan kunnollista muutosta. Karistellaan pikkupoikamaisuudet pois ja päivitetään asumus koululaiselle! Mietin tässä muuten jo pääsiäistäkin, sillä viime vuonna kaikki filistely jäi keittiöremontin jalkoihin. Mutta ehkä niiden ruohojen kanssa kantsii vielä ainakin viikko odottaa..? 🙂 Tuo pieni asetelma keittiönpöydälle syntyi puolivahingossa, marmorimunat (tummat saatu) on suosikkeja vuodesta toiseen eikä varmana hajoa lastenkaan käsittelyssä.


kevatasetelmahelmililjoja

Have a nice Monday! I´m starting a new project in my son´s room as we speak…

3 thoughts on “SPRING ON A PLATE

 • Reply Amppeli 10/03/2016 at 09:01

  Mielenkiinnolla odotan millainen muutoksesta tuli!

 • Reply H 14/03/2016 at 23:04

  Hei, mistä noita ihania marmorimunia löytyy?

  • Reply Maiju 14/03/2016 at 23:13

   Munat ovat Broste Copenhagenin eli kokeile googlettaa sillä? Royal Designilla on ainakin ollut hyvä valikoima Brostea. Nämä mun omat on Säde-liikkeestä Vaasasta. Sinne taisi vielä pari ruskean sävyistä jäädä, n. 4 €/kpl

Leave a Reply

Your email address will not be published.