SINNERLIG

Hei ja hyvää sunnuntaita! Olen laskeutunut lomamoodiin ja ehkä nyt alkaa bloggailukin taas luistaa! Ajattelin etten aloita lomaa perinteisesti siivoamalla, mutta sitä päätöstä kesti vain yhden päivän. Eilen tuli siis käärittyä hihat ja siivoamisen ohessa myös maalailtua sekä järkkäiltyä tavaroita uuteen asentoon. Illalla oli aivan ihana heittäytyä sohvalle ja fiilistellä siistiä kotia eli ehkä siivoaminen on jokinlainen riitti, joka auttaa lomatunnelmiin pääsyssä..?

Keittiössä ollut Ikean Sinnerlig-matto siirtyi olkkariin ja musta se on täällä kivan iso – vähän kokolattiamattomainen :). Kaapin päällä on pari uutta kirppikseltä löytynyttä juttua, samoin sohvapöydällä. En päässyt ilman tuota mustavalkoista kuppia kotiin..


sinnerlig-mattokirppiskulhokaktuksia sisustuksessa

Our livingroom view with the Ikea Sinnerlig carpet. And some recent flea find details. Have a nice Sunday!

10 thoughts on “SINNERLIG

 • Reply Mags 01/03/2016 at 13:46

  Olkkari olis tasapainoisemman näköinen ilman tuota jättimäistä puulaaria

  • Reply Maiju 01/03/2016 at 14:05

   Mutta sähkölasku ei olisi eli puulaari tarvitaan, koska lämmitetään 50/50 puulla ja sähköllä!

 • Reply Mags 01/03/2016 at 23:57

  Juu puulla lämmittäminen on hyvä idea mutta olkkari näyttäisi paaaaljon kauniimmalta ilman jättiläismäistä rohjaketta. Kaipa puut voi hillota muualla kuin paraatipaikalla. just saying

  • Reply Maiju 02/03/2016 at 10:27

   Oon itse taipuvainen valitsemaan esteettisyyden ennen käytännöllisyyttä, mutta tässä asiassa on pakko tehdä poikkeus. Meillä on puuvarasto talon kivijalassa eli olisi tosi työlästä kantaa puita sieltä toiseen kerrokseen vain yksi pikkukorillinen kerrallaan. Puut eivät myöskään ehtisi kuivua sisällä lainkaan, kuten nyt. Myöskään muuta paikkaa ei ole, koska eteinen on esim onneton. Itse tykkään tuosta puutelineestä, sehän on mun toiveiden mukaan tehty. Kuvissa ehkä hallitsevampi mitä käytännössä 🙂

 • Reply Henna 04/03/2016 at 19:01

  Voisikohan puuvaraston kääntää toisinpäin, siis vaakatasoon? ei ehkä olisi siten niin hallitsevan näköinen.

  • Reply Maiju 04/03/2016 at 19:04

   Ei mahdu. Ja siis hei, tämä on tarkoituksella näin iso – se on se juttu! 🙂

  • Reply Maiju 04/03/2016 at 19:05

   Ei mahdu. Ja siis hei, tämä on tarkoituksella näin iso – se on se juttu! 🙂

 • Reply Kati 04/03/2016 at 23:41

  Musta tuo puulaari on niin hieno ja käytännöllisyys ennen kaikkea!
  Meillä lämmitys hyvin pitkälti puulla ja takkamuuria vasten keittiön puolella on samanmoinen puulaari. Se täytetään täyteen ja riittää kolmeksi päiväksi. Itse en pysty enää hakemaan puita kuin pienen määrän pärekorilla tuosta terassilta.

  • Reply Maiju 04/03/2016 at 23:58

   Kiitti! Meillä tämä iso + makkarin pienempi teline ihan täyteen laitettuina riittää jopa kahdeksi viikoksi eli todella pitkään. Muuten tämä lämmittäminen olisi yhtä portaissa ramppaamista ja varisevan puuroskan siivoamista. Eli nämä on meillä kyllä ihan ehdottomat, sen ymmärtää vasta kun itse samaan touhuun ryhtyy eli lämmittää joka ilta kahta takkaa. Puiden pitää olla kuivia sekä lähellä saatavilla juuri tuon varisevan roskankin takia 🙂 🙂

 • Reply Marloes 15/03/2016 at 22:23

  Awesome! We saw this carpet at Ikea last week and loved it! It looks so good :). I really like to see how you decorate your house so beautifully with flea market finds and new items.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *