KITCHEN ESSENTIALS

Hei! Tämän kaupungin varsinaiset sisustusliikkeet on laskettavissa melkeinpä yhden käden sormilla. Saati sitten semmoiset, joiden asiakkaana olisi tullut oltua lähes vuosikymmen! Palosaarella sijaitseva Säde sisustusliike täyttää nämä molemmat kriteerit, sillä sen valikoima on jaksanut ilahduttavasti elää aina sen mukaan mitä ihmiset kulloinkin haluavat koteihinsa. Jo 12 vuoden ajan! Itse olen ostanut Säteestä ihan kaikkea mahdollista – valaisimia, tuoleja, tyynyjä, pientavaraa ym ym. Viime vuosina ehkä enemmän juuri sitä pientä, jolla on saanut tuotua jonkun kivan piristävän yksityiskohdan kotiin.


Tuotteet kuvissa 1,2,3 kuvauslainassa / Products in photoloan on photos 1, 2, 3

iris hantverkiris hantverk_2

On ollut monta kertaa mielessä kirjoittaa tästä putiikista muutenkin kuin vain sivulauseessa. Nyt siihen on kaksikin hyvää syytä, sillä Säde on lähiaikoina avaamassa oman verkkokaupan. Olen myös bloggaajakollega Johannan kanssa järjestämässä ensi kuussa sisustusiltaa valtavasti kasvaneelle sisustajien fb-ryhmälle. Tapahtuma tuli ihan ennätysajassa täyteen!

Kuvissa on muutamia poimintoja Säteen valikoimasta -valitsin juuri niitä pieniä juttuja, jotka arkisuutensa puolesta ovat niitä parhaita hankintoja. Harjat Iris Hantverkilta, rätti ja astianpesuaine Mustalta. Vihreä lasikulho mun piti ostaa jo itselle, koska tuo väri oli vaan niin täydellinen! Myös Ernstin sarjaa löytyy Säteestä, limeä leikatessa tajusin, että saattais olla aika parhaat mojito-lasit noin niinkun ensi kesää ja mökillä rehottavia minttupuskia ajatellen…

Lasit saatu / Glasses gifted

sade sisustus vaasaernst_laseja

Some kitchen essentials from one of my favorite home decor stores in my hometown.

4 thoughts on “KITCHEN ESSENTIALS

 • Reply Vilja @ muotoseikka 21/02/2016 at 11:56

  Nuo harjat ovat niin kauniita, puhumattakaan muista esineistä. Kyllä pohojalaaset osaa.

  • Reply Maiju 22/02/2016 at 08:21

   Niin ovat, etenkin tiskiharja tuntui semmoiselta että se kestäisi myös käytössä hyvin. Täytyy varmaan laittaa hankintalistalle… 😉

 • Reply Veera 23/03/2016 at 10:11

  Hei ihan pakko kysyä, onko teidän välitilan laatat kokoa 15×15 vai 20×20? Vai jotain muuta? Meille on tulossa koko keittiön seinä tiililadonnalla (ja avohyllyillä) ja tuskailen laattojen koon kanssa… Teidän välitilan laatat anyway näyttävät tosi hyvän kokoisilta! 😀

  • Reply Maiju 23/03/2016 at 10:33

   Hei, meidän laatat on ns. retro-kokoa eli 15 X 20 cm. Valmistajaa en tiedä, koska näitä ei käsittääkseni enää edes Pukkila tee. Mutta kannattaa kysellä juuri tuon koon perusteella pelkkiä laattoja myyvistä erikoiskaupoista, koska he saattavat löytää eriä sieltä täältä. Meidän omat löytyi juuri näin vaasalaisesta Casa Ceramicasta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.