LOTUS TEA LIGHT

Hei! Tämmöinen pieni välitunnelmointi kesken viikon. Kuvaa hyvin ehkä mun nykyistä oloa eli sitä raukeuden tilaa, joka on kotona vastassa iltaisin töiden jälkeen. Väsyttää armottomasti, mutta nukkua ei voi koska yöunet saattavat sotkeentua. Myös kaikki liian mukavat lukuhetket ovat petollisia, samoin rentoutuminen sohvalla. Koska nukahtaminen. Istuminenkaan ei tule kyseeseen, koska vauva painaa työpäivän jäljiltä kylkikaariin. No viikko vielä töitä eli ehkä sen sinnittelee..
 
Tällä hetkellä tykkään tuosta herkästä tuikusta, jonka ostin kirppikseltä. En ole polttanut kynttilöitä oikeastaan ollenkaan joulun jälkeen, mutta tuon tuikun valo tuntuu jotenkin rauhoittavalta.


lotus tuikkukukkatuikku lotustuikku

I have not had any candles since Christmas. This flower one is a flea find that I love to light at nights when it´s still so dark.

4 thoughts on “LOTUS TEA LIGHT

 • Reply HANNA 18/02/2016 at 19:36

  Mulla oli tollainen vaaleansininen, jonka möin kirppiksellä. Valkoinen näyttää kyllä kivemmalta 🙂

  • Reply Maiju 22/02/2016 at 08:31

   Mäkin mietin pariin kertaan että ostanko vaiko enkö, kun en yleensä tämän tyylisistä niin tykkää. Täytyy laittaa raskaushormonien piikkiin, vaikka ihana valo tästä kyllä tulee 😉

 • Reply Katriina - Valkoinen Koti 19/02/2016 at 11:52

  Tuo on kaunis tuikku, äidilläni on ihan täsmälleen samanlainen!

  Miten mulla on mennyt sinun raskautuminen ihan täysin ohi. Valtavasti onnea siis! Itsellä sama lehmä ojassa, mutta täällä mennään vasta viikolla 23. Aika sumussa on kahden lapsen kanssa mennyt tämä alkuaika, mutta nyt alkaa hieman olotila kohenemaan, mitä nyt paikat vähän prakaa…

  • Reply Maiju 22/02/2016 at 08:28

   Heh, mua aina huvittaa kun kaikki sanoo näiden toisien tai kolmansien raskauksien menevän kuin itsestään, kun isommat lapset pitävät kiireisinä. Kyllä mulla on tosi paljon ollut ajatukset tässä vauvassa ja odotus on välillä tuntunut tosi pitkältä ja ettei se juuri etene. Huomaan myös olevani ainakin näin loppuvaiheessa paljon väsyneempi mitä aiemmissa raskauksissa – onneksi ei ole kuin loppuspurtti enää! Ihanaa odotusta sinulle, minulle tämä on ainakin viimeinen eli pitää yrittää myös nauttia 😉 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.