WHERE TO LOOK FOR INSPIRATION?

[mittaustagi]

Hei! Välillä aina kysytään, että mistä löydän inspiraatiota sisustamiseen? Siihen ei välttämättä ole yhtä ainoaa vastausta paitsi, että aina inspiraatio välittyy siitä mitä ympärillä näen. Kiva juttu siellä, kiva juttu täällä – ne ikään kuin lokeroituvat johonkin muistiin, josta voi sitten omiin projekteihin ammentaa. Tai ainakin käydä läpi vaihtoehtoja.
 
Välillä inspistä joutuu kaivamaan puoliväkisin. Niin esimerkiksi tänä keväänä, kun kaikki ympärillä oleva on tuntunut jo moneen kertaan nähdyltä ja kaikki sisustusmerkit vaikuttavat suoltavan samaa geneeristä tyyliä. Tulee ähky ja halu löytää jotain muuta. Yleensä tässä vaiheessa sukellan blogiviidakkoon ja alan summamutikassa klikkailla blogien sivubannereissa olevia linkkejä. Valitsen ihan tuntemattomia nimiä. Tai käyn pitkästä aikaa lukemassa jotain vanhaa tuttua, jota ei ole tullut pitkään aikaa seurattua. Blogista blogiin, kunnes löytyy uutta katseltavaa!

Niin kävi myös nyt, kun löysin ruotsalaisen Sandran Vintage House -blogiin. Ooh, mikä talo pullollaan ihanan kulahtaneita huonekaluherkkuja, industrial vintagea ja luonnonmateriaaleja! Ja miten hyvältä isot viherkasvit voivat näyttää valtavissa vanhoissa ruukuissa! Se onkin se juttu, jonka säilön näistä kuvista talteen. 🙂

Mites te, löytyikö inspistä?

All pictures / Vintage House


vintagehouse1 vintagehouse2 vintagehouse3 vintagehouse4 vintagehouse5 vintagehouse6

Sometimes it´s hard to find new inspiration. This spring has been a very boring one to me at least, feels like all the brands are producing same kind of things in same kind of style. I feel I needed something else and started to surf around for blogs I never read or seen before. I do this every now and then, when I feel I´m lacking all the inspiration. And you know what, it works every time! This time I found my way to Sandra´s amazing home under the name Vintage House. So much to look at and so much to be inspired by! Especially those green flowers in big vintage pots, definitely something I´ll keep in mind! Thank you Sandra for the photo loan.

4 thoughts on “WHERE TO LOOK FOR INSPIRATION?

 • Reply Annica /Sådant är livet 04/02/2016 at 12:00

  Mä oon kans kuolavaluten katsellut näitä Sandran mahtavia kuvia instassa ja klikkaillu sydämiä. Aivan upea koti!! Toisilla vaan on silmää! Itellä kans ideat ihan loppu, tuntuu, että sitä samaa vaan tulee pyöritettyä suunnasta toiseen..

  • Reply Maiju 04/02/2016 at 12:08

   Joo tulee kyllä ekana mieleen, että miten jollain voi olla noin mieletön koti! Kaikki ihanat leveät ikkunalaudat ja isot huoneet, huokaus! Sekä tietenkin mahdollisuuksia hankkia noin paljon elämää nähneitä huonekaluja ja ruukkuja – ei se aina rahastakaan ole kiinni. Mietin parhaillaan jotain muutosta meidän keittiöön ja koko ajan ajatukset kiertää samaa kehää, no ehkä se tästä… 🙂

 • Reply Jaana 04/02/2016 at 14:43

  Kiitos vinkistä!Noista skandinaavisista kodeista minäkin tykkään♥Maanläheisest sävyt, rouheus ja hieman kulunut puun pinta ja sekaan jotain vanhaa tehdas kalustetta…”Keltainen talo rannalla” blogista saa myös kivoja inspiraatioita!

  • Reply Maiju 04/02/2016 at 15:51

   Musta tämä on myös todella upea kokonaisuus, vaikka en itse ehkä lähtisi ihan suoraan jäljittelemään koko sisustusta. Näin rouhea ei välttämättä iske enää omassa kodissa, mutta justiin se että pystyy nappamaan jotain uutta, niin se inspiroi. Tyylien sekoittelua rohkeasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *