BUNNY AND PASTELLS

Hei! Viikonloppu alkoi täällä mukavasti, kun sain hakea postista Jollyroomin jälkitoimituspaketin, jossa oli jotain piristävää ja keväistä Ainan huoneeseen. Nimittäin ihana Majvillanin Tivoli-pussilakanasetti, joka on 100 % ekologista puuvillaa! En yleensä perusta pastelleista, mutta herkullisista väriyhdistelmistä kylläkin. Näiden pastelliunelmien sävyt on ihan nappiin ja koko huone tuntui raikastuvan samalla!


Majvillan bed set saatu / gifted

Majvillan lakanatkeraaminen pupu kynatelineTivoli Majvillan

Toinen kiva juttu löytyi tänne puolestaan kirppikseltä eli tuo vanha keraaminen pupu-kynäteline oli ihan must-ostos! Maksoi pari euroa ja on oikeesti kätevä tytön piirtelyihin. Pöydälle onkin kertynyt jo kaikenlaista purnukkaa, joista kaikki on muuten kirppikseltä ;).

Lopuksi vielä yksi rästiin jääny homma eli Jollyroomin arvonnan voittaja on jäänyt julistamatta. Satunnaislukugeneraattorin arpomana voittaja on Vanuliina ja saa siis valita yhden vapaavalintaisen valaisimen Alice & Foxilta, onnea!kirjoitusvalineitapastellin variset pussilakanat

Aina´s room is all about pastells now! The bed sit is from Majvillan (sponsored) and made of 100 % ecological cotton. The bunny is one of my latest flea finds, great for those small crayons!

4 thoughts on “BUNNY AND PASTELLS

 • Reply Sanna/Kotisaari 31/01/2016 at 22:22

  Oioi, mitkä herkkuvärit noissa lakanoissa, eikä kuvio muutenkaan ole lainkaan hassumpi!

  • Reply Maiju 01/02/2016 at 10:24

   Joo nämä on kyllä kaikin puolin kivat ja materiaalikin semmoista oikein pehmoista ja sileää. Tyttökin ihasteli niitä moneen kertaan illalla ja ihan onnessaan sukelsi peittoihin nukkumaan! 😉

 • Reply aatos-anna 01/02/2016 at 09:40

  Puputeline on aikoinaan suunniteltu leikkokukkien tueksi, maljakkoon laitettavaksi. Väri ja malli viittaisivat Kupittaan saven tekeleeksi. Menee hyvin myös kynätelineenä 🙂

  • Reply Maiju 01/02/2016 at 10:22

   Kiitos tästä tiedosta – ajattelinkin, että alkuperäinen tarkoitus on varmasti ollut joku muu! 😉 Kynät vain sopivat siihen kuin nakutettu ja pupu-aihe lapsen käyttöön vielä paremmin. Pitääpä googlettaa löytyisikö tästä mitään lisää varsinkin, jos tehdas on tuo Kupittaan savi. Kiitos vielä, aina yhtä kiinnostavaa kun vanhasta esineestä löytyy jotain “uutta” tietoa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.