TUESDAY TREAT

Hei! Vaihtelun vuoksi ihana sisustusmakupala Tanskasta. Tässä asunnossa on kaikki kohdillaan, erityisesti keittiö sekä nuo vedenvihreät ja roosat yksityiskohdat näyttävät tosi kauniilta mun silmään! Samalla myös hyvä osoitus siitä, miten pienenkin tilan voi saada kalusteilla toimivaksi, tuo olohuone ei nimittäin vaikuta miltään neliöhirmulta.
 

Photos / Peter Kragballe
Styling / Camilla Tange Peylecke
Words / Lucy BrookTiedoksi muuten vielä Tervaskanto-tuotepaketin voittaja – hän on Tuija, onnea! Laitan sinulle sähköpostia!

Terveisiä korppulasta!
Olen koko ikäni rasvannut ihoani suihkun jälkeen, nykyään päivittäin vaikken olisikaan suihkutellut. Olen siirtynyt apteekkituotteisiin kun huomasin, että erityisesti kasvojen iho punakoitui kempparirasvoista. Selektiivinen kosmetiikka saa naamani paloauton punaiseksi. Jatkuvassa etsinnässä on pitkäkestoisesti kosteuttava aine. Olisiko tämä todella sellainen?


6 thoughts on “TUESDAY TREAT

 • Reply Maria 27/01/2016 at 12:38

  Hei! Olen ihaillut jo aiemminkin edellisen postauksen letti-mattoa! Mistä se on ostettu? Haluaisin juuri tuollaisen! Kiitos

  • Reply Maiju 27/01/2016 at 13:30

   Hei, matto on Askosta ja ilmeisesti nyt helmikuun ajan -40 %!

   • Reply Maiju 27/01/2016 at 13:31

    Siis tammikuun tietenkin! 🙂

 • Reply Maria 29/01/2016 at 11:37

  Hei vielä 🙂 ajoin siltä istumalta mattoa katsomaan ja varmana että myös ostamaan! Mutta..kaupassa harmaa väri näyttikin hyvin erilaiselta, ja kun lettiä taittoi alta näkyi selvästi tummempi harmaa, melkein sininen. Täällä kuvissa on taas tasainen harmaa. Eli vielä väristä kysyisin mikä teillä on, koneelta kun myyjä katsoi että tätä saattaa olla olemassa myös kolmas väri luonnonvalkoharmaa..kiitos vielä!

  • Reply Maiju 29/01/2016 at 12:00

   Hei, meidän matto on valkoinen väriltään eli ei suinkaan harmaa. Sävy on semmoinen kermanvalkoinen, koska villahan ei koskaan ole täysin vitivalkoista. Letti-matosta on käsittääkseni kolme väriä eli harmaa, valkoinen ja raidallinen.

  • Reply Maiju 29/01/2016 at 12:07

   Tässä vielä toinen postaus, josta voit katsoa maton sävyä. Meillä siis lattia ja nuo puiset huonekalut on suht puhtaanvalkoisia eli matto on aika vaalea ja aavistuksen “kermainen” niihin verrattuna: http://maijusaw.stilllifeblogs.com/2015/12/07/jollyroom-giftideas/

Leave a Reply

Your email address will not be published.