SOFT AND SILENT

Hei! Ja pahoittelut viikon tauosta. Nyt on päällä ihan selvä suoritusmoodi, joka ajoittuu lähinnä päiväaikaan (=työhön). Muun ajan haaveilen pehmeästä sohvan nurkasta tai viileästä sängystä höyhenpeittojen keskellä. Pakkaset on tuntuneet meillä selvästi eli oon helpottunut, että ne edes hetkeksi loppuivat.

Sisustushankinnoistakin silti huomaa, ettei kevät ole vielä mielessä. Tulin nimittäin hankkineeksi kaksi samettityynyä ihanan tummissa sävyissä! Vihreän kaivoi mulle ystävä jemmoistaan (kiitos Päivi!), ja tummanharmaa on Linumin syysmallistosta (Linumia myy Vaasassa Säde). Vielä kelpaisi kolmas samettinen joko hiekansävyssä tai vihreänä… Ensi viikolla on kyllä jo pakko kysellä hemoglobiinimittauksen perään, josko tämä väsyneisyys johtuisi kuitenkin raudan puutteesta :).


talvitunnelmiaviikunapuusamettityynyt

Soft and silent. That´s how I would like to spend my days right now. Maybe it´s the coldness or the baby growing and taking more of my strenght. A comfortable sofa with sheep skin and two velvet cushions is my favorite spot 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *