HONEY AND SPRUCE

[mittaustagi]

Yhteistyössä Indiedays ja Tervaskanto


Hei! Kylmän talven innoittamana (vai pakottamana) vähän ihoasiaa. Ei taida olla kovin montaa, jolla talvi ei tavalla tai toisella näkyisi ihossa? Niin se on meidänkin perheessä. Itse tunnen pakkasen vaikutuksen erityisesti kasvoilla, käsivarsissa ja säärissä, joille on pakko tarjoilla lisäkosteutusta. Samoin lasten poskissa viiman ja kuivan huoneilman yhteisvaikutus alkaa äkkiä näkyä, varsinkin pienemmällä joka lisäksi rakastaa pitkiä kuumia kylpyjä melkeinpä päivittäin. Iltaisin tytön peiton alta kuuluukin kaino pyyntö “rassu” eli rapsuta, sillä selkä kutiaa.
 
Lapsi ei kuitenkaan ymmärrä rasvauksen ja kutinan yhteyttä eli pitkän rasvanhierontasession sijasta he mielummin ottavat jalat alleen. Niinpä Tervaskannon uusi hunaja-kuusenoksavoide tuntui ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! Löytyisikö siitä meille nopeasti levittyvä ja pitkäkestoinen kosteuttaja ihan arkituotteeksi?


ihovoidetervaskanto voide

Hunaja-kuusenoksavoiteen teho perustuu tuoteselosteen mukaan kotimaiseen kuusenoksan tyviuutteeseen, jota on nyt ensimmäistä kertaa vartalovoiteessa. Tyviuutteessa on hoitavia antioksidantteja,  jotka tutkimusten mukaan nopeuttavat ihon uudistumista. Hunaja-kuusenoksavoide sisältää tyviuutteen lisäksi hunajaa, risiiniöljyä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä sekä e-vitamiinia. Ei synteettisiä väriaineita tai parabeenejä! Voide sopii siis päivittäiseen käyttöön kuivalle ja atooppiselle iholle (myös atoopikoille!), sillä se lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja pitkään.

Itse tykkään hyväntuoksuisista rasvoista eli ensimmäinen ajatus oli, että onkohan hunaja-kuusenoksavoiteen tuoksu liian “havuinen”. Ei ole. Tuoksu on enemmänkin hunajainen ja tosi miellyttävä. Olen nyt käyttänyt sitä erityisesti kasvoille ja käsiin, ja pidän sen hyvästä imeytyvyydestä. Aamulla etenkin kasvojen iho tuntuu ihanan kimmoisalta! Voide on melko ohutta eli se levittyy nopeasti. Iso plussa lapsia rasvaillessa siis! Tyttö tykkäsi kun sai laittaa sitä ihan itse eli siinä vinkki rasvauksen kanssa taisteleville. Itse laajennan (todellakin laajennan) käyttökohteita vielä venyvään vatsanseutuun. Tuntuu mukavalta ajatella, että voide on vauvankin kannalta luonnonmukainen tuote.

hunaja kuusenoksavoidetervaskanto hunaja kuusenoksavoidekuusenoksa hunaja voide

Tervaskannon tuotteita voi ostaa luontaistuotekaupoista, apteekkien rohdososastoilta sekä erikoisliikkeistä ympäri Suomen. Ja tietysti Tervaskannon nettikaupasta.

A R V O N T A | Arvonnan palkintona on Tervaskannon tuotteita eli jos sinulla voisi olla niille käyttöä, jätä kommentti tähän postaukseen 20.1.2016 mennessä! Kerro lisäksi kommentissa, miten sinä hoidat ihoasi luonnollisesti? ja palkinto voi olla sinun!

$(document).ready(function() {
ga(‘a.send’, {
hitType: ‘event’,
eventCategory: ‘Post’,
eventAction: ‘view’,
eventLabel: ‘Tervaskanto’
});
});

40 thoughts on “HONEY AND SPRUCE

 • Reply julie 17/01/2016 at 10:12

  Ehdottomasti olisi ilo kokeilla tuota voidetta. Atoopikko kokee myös talven aika vahvasti ihollaan!

 • Reply Kati 17/01/2016 at 10:25

  Ihon hoito näin atoopikkona on taitolaji. Itselleni talvi on niin hankalaa aikaa, pakkasihottuma iskee välittömästi viimaisilla ilmoilla. Voiteista käy vain tietyt ja uusien testaamiseen saisi uppoamaan rahaa. On arpapeliä, mikä sopii ja mikä saa ihon kihisemään, punoittamaan ja lopulta hilseilemään. Tuo voide voisikin olla testaamisen arvoinen juttu, joten mukana arvonnassa 🙂

 • Reply Marika's 17/01/2016 at 10:27

  Todellakin olisi tarvetta, kun äiti on perheen pahin atoopikko. 🙂

 • Reply Pimassou 17/01/2016 at 10:28

  Tuo voide kuulostaa mielettömän hyvältä!
  Käytän ihonhoidossa paitsi luonnonkosmetiikkatuotteita, myös ihan kylmäpuristettua kookosöljyä ja hunajaa.

 • Reply moonangel 17/01/2016 at 10:41

  Yritän rasvailla ja öljytä ihoa talvella, kun se kuivaa. Varsinkin ympäri vuoden pyöräilevälle tuollainen voisi olla hyvä voide, kun tuntuu että kasvot ja kädet kuivuu pahimmin.

 • Reply kummelikopplan 17/01/2016 at 10:51

  Kookosöljyä tulee käytettyä kuivien kohtien rasvaamiseen!

 • Reply Maisa 17/01/2016 at 11:06

  Rakastan puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Tätä olisi mukava kokeilla!

 • Reply Nellyssi 17/01/2016 at 11:09

  Kuivuu ja kutisee! 🙁 pitäis rasvailla, mutta vihaan itsekin rasvausta. Nopea kuivuminen ois plussaa.

 • Reply paula 17/01/2016 at 11:12

  Tuota voisi pojalle kokeilla, atoopikon jalat kutisevat talvella. Itse tykkään hamppuöljyä sisältävistä tuotteista.

 • Reply Vanuliina 17/01/2016 at 11:15

  Rasvaan ihoani tarvittaessa ja huolehdin muunkin perheen ihon kosteuttamisesta. Kosteusvoide tuleekin tarpeeseen…

 • Reply MM 17/01/2016 at 11:41

  Tuota voisi kokeilla, atoopikkona iho on niin kovilla näin talvisin. Yhdessä hetkessä joku voidr on ok, mutta jonkun käyttö kerran jälkeen se ei enää sovikkaan iholle… Uutuudet ovat tervetulleita helpottamaan elämää.

  mardumikkola@gmail.com

 • Reply Nannil 17/01/2016 at 12:19

  Omaa ihoani kosteutan sisäisesti. Paljon vettä, hyviä rasvoja, vähemmän kahvia, sokeria ja maitotuotteita. Kolme edellä mainittua ainakin kuivattaa omaa ihoani tehokkaasti. Paheeni on kuuma suihku silloin tällöin. Silloin läträän kookosöljyä ihooni.

 • Reply Saimi 17/01/2016 at 13:33

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Atooppinen iho suorastaan kärsii talvisin, kaikki uutuudet tervetulleita kokeiluun. 🙂

 • Reply HANNA 17/01/2016 at 14:34

  Siis onko tämä ihan luonnonkosmetiikkaa vai sisältääkö vain joitakin luonnollisia raaka-aineita? Jos on luonnonkosmetiikkaa niin osallistun kilpailuun. Ihoani hoidan luomulaatuisella kylmäpuristetulla kookosöljyllä. Se sopii koko vartalolle varpaista hiuksiin 🙂

 • Reply Tuija 17/01/2016 at 15:56

  Terveisiä korppulasta!
  Olen koko ikäni rasvannut ihoani suihkun jälkeen, nykyään päivittäin vaikken olisikaan suihkutellut. Olen siirtynyt apteekkituotteisiin kun huomasin, että erityisesti kasvojen iho punakoitui kempparirasvoista. Selektiivinen kosmetiikka saa naamani paloauton punaiseksi. Jatkuvassa etsinnässä on pitkäkestoisesti kosteuttava aine. Olisiko tämä todella sellainen?

 • Reply Roosa 17/01/2016 at 20:11

  Mukaan arvontaan. 🙂 Suosin ihonhoidossa luonnonmukaisia tuotteita. Rasvaan päivittäin ja aina kun siltä tuntuu! Tää ois mulle just sopiva rasva luonnonmukaisuutensa ja monikäytttöisyytensä vuoksi. 🙂

 • Reply pöllö 17/01/2016 at 21:32

  Tyttärellä on atooppinen iho ja olisi mahtavaa päästä testaamaan rasvaa hänellä, ja itsellä kanssa. Olen yrittänyt siirtyä pikkuhiljaa ihan kaikessa kosmetiikassa myrkyttömiin tuotteisiin.

 • Reply HannaKoo 17/01/2016 at 22:04

  Ehdottomasti mukana! Kookosöljyä on tullut nyt paukkupakkasten aikana testailtua kuivalle iholle ja on kyllä toiminut. Kosteutuksen lisäksi iholle jää siitä kiva tuoksu 🙂

 • Reply AnKa 17/01/2016 at 22:05

  Kyllä muuten kutisee täälläkin. Apteekin perusvoiteilla mennään, mutta ei nekään auta. Lisäksi luonnonmukaiset vitamiinit käytössä. Olisi ihana kokeilla myös luonnollista kosmetiikkaa.

 • Reply Anna Aurinko 17/01/2016 at 23:27

  Rasvoja kuluu, kun perheessä on pari atoopikkoa. Talvella kuiva sisäilma lisää ihonhoidon täsmentämistä muillakin. Sisäilman kostuttaminen talvisaikaan on ihan must. Perusrasvat löytyvät apteekista ja tällä hetkellä testaamme kookosöljyä.

 • Reply Heidih 17/01/2016 at 23:33

  Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta! Käytämme (minä ja tytär 1v) pitkälti manteliöljyä perusvoiteena, mutta nyt pakkassäällä on tuntunut ettei oikein riitä. Muuten manteliöljy on erinomainen, varsinkin vauvamahalle ja vauvan pepulle 🙂 On mukava käyttää tuotteita joita voi hyvin jopa syödä, eli ei tarvitse varoa joutuuko rasvaa lapsen suuhun.

 • Reply Roosa 18/01/2016 at 09:26

  Luomu argan -öljy on uusin tuttavuus ja täytyy sanoa että olen positiivisesti yllättynyt siitä miten tehokasta on! Laitan kasvoille ja ihoni janoaa sen sisäänsä. Meikin alle sopii hyvin myös. Pakkasilla iho pysynyt hyvänä! Jalkapohjat tykkää kanssa. Ja hiusten latvat.
  Tykkäisin kyllä kokeilla tätä tuotetta mistä kerrot, kaipaan voidetta vartalolle erityisesti!

 • Reply Riittale 18/01/2016 at 09:56

  Olisi kiva kokeilla.
  Olen aika laiska rasvaamaan ja varsinkin talvella iho kutiaa kovasti.

 • Reply Mirva 18/01/2016 at 10:44

  Olisipa ihana kokeilla. Meillä käytetään kookosöljyä. Ja meikin puhdistukseen/yleensäkin kasvojen pesuun käytän vauvan hoitoöljyä.

 • Reply Venla 18/01/2016 at 11:44

  Ihana arvonta! Luonnolliset tuotteet sopisivat herkälle iholleni. Itse olen joskus käyttänyt kookosöljyä!

 • Reply Millavee 18/01/2016 at 17:41

  Hellin ihoani luonnonkosmetiikalla ja tuotteilla suoraan keittiöstä, neitsytkookosöljyllä, manteliöljyllä ja itsetehdyillä kuorinta-aineilla.

 • Reply hannna1 19/01/2016 at 00:15

  Mukana ehdottomasti, palkinto kuulostaa aivan ihanalta! 🙂 Todella noloa myöntää, mutta en tällä hetkellä hoida ihoani ollenkaan luonnonmukaisesti, ja olen nyt vasta kokenut “valaistumisen” luonnonkosmetiikan suhteen. Tässä asiassa pitää siis todellakin skarpata!

 • Reply MinnaP 19/01/2016 at 12:46

  Kyllä olisi kiva päästä kokeilemaan tuotetta. Iho on talvella niin kuiva ja kutiseva. Eikä rasvaaminen tunnu auttavan kuin hetkellisesti. Luonnonkosmetiikkaa yms. ei ole juurikaan tullut käytettyä, kun usein hinta ratkaisee ostopäätöstä tehdessä.

 • Reply Heli 19/01/2016 at 13:01

  Talvisin minun on pakko kiinnittää ihon hoitoon huomiota enemmän. Yritän rasvata ihoa sisältäpäin, eli nauttia runsaasti hyviä rasvoja (öljyjä, pähkinöitä). Lisäksi rasvaan ihan perusvoiteella, luonnonkosmetiikkaa en ole vielä kokeillut. Vaikuttaa mielenkiintoiselta!

 • Reply Kiira Hoo 19/01/2016 at 15:49

  Atoopikko täällä moi! Talvisaikaan pyrin syömään ekstrana öljyjä (ja hyviä rasvoja), koska kosteutus lähtee sisältäpäin. Avokadot on namskis salaatin seassa just nyt!

 • Reply Tuija 19/01/2016 at 20:14

  Vesi vanhin voitehista ja L’occitante käsivoide, jolle on nyt sitruksien ja puulämmityksen kuivattamien käsien toivo annettu. Peukaloon on tullut ikävät haavat, jotka eivät ole parantuakseen. Lopu pakkanen, kiitos! Tuija

 • Reply Anna 19/01/2016 at 20:36

  Tuota voidetta ois kyllä ihana kokeilla. Sokeri-kookos- ja piparminttuöljy ja niistä seos ja vartalonkuorinta on valmis. Kookosöljy jättää ihon niin ihanan pehmeäksi, jaksais vaan tehä tarpeeks usein.

 • Reply Rhia 19/01/2016 at 21:53

  Kyllä olisi käyttöä varsinkin nyt talvella kun sääret ja kädet kuivuu pakkasella. Käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa. Pesen esim. mustasaippualla ja kosteutan manteliöljyllä tai jollain paksummalla voiteella. Tuon hunajavoiteen ainesosat vaikuttaa kyllä hyviltä.

 • Reply Teija 20/01/2016 at 13:11

  Kookosöljyä tulee käytettyä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!

 • Reply Karamelli 20/01/2016 at 16:09

  Pyrin hoitamaan ihoani mahdollisimman halvalla, joten kaikki itsetehdyt kasvonaamiot ja ihorasvaukset ovat kovassa käytössä. Uusia vinkkejä bongailen blogeista ja youtubesta. Tämä tuote kuulostaa kyllä erittäin hyvältä, joten mukana ollaan 🙂

 • Reply Eva 20/01/2016 at 19:52

  Arvonnassa mukana! Kasvoille levitän manteliöljyä ihovoiteen alle ja koitan myös syödä paljon öljyä. Toivoisin että kookosöljy tepsisi armottoman kuivalle iholleni, mutta siitä seuraava kutina saa melkeimpä hulluksi 🙂 Apteekkituotteet ja Mádaran ihovoiteet toimivat. Olisi kiva kokeilla ja toivottavasti saada uusi suosikkivoide 🙂

 • Reply Aurinko 20/01/2016 at 19:58

  Käytän suomalaista luonnonkosmetiikkaa.Tämä rasva olisi pienille lapsilleni tarpeen,varsinkin kasvot tosi kuivat talvella

 • Reply Eliiisha 20/01/2016 at 21:37

  Olisi käyttöä ehdottomasti :)! Hoidan ihoani lähinnä erilaisilla öljyillä; seesamiöljy on vanha karveri ja nyt tykästyin argan-öljyyn. Pidän myös “psoriasisvoidettani” suhtkot luonnollisena; vaseliinia nimittäin ja on sitten vain ihan sitä itteensä…
  Ihastuttavinta on kertyvien purkkien vähyys, sillä ei tule harhaostoksia ja sama öljy käy sataan eri tarpeeseen :)!

 • Reply Annikoo 20/01/2016 at 22:50

  Hoidan ihoa ihan perusvoiteella rasvaamalla, joskus harvoin kuorin kasvojen ihon. 🙂

 • Reply Marja 25/01/2016 at 23:23

  Kärsin todella paljon kuivasta ihosta (etenkin jaloista ja käsistä) talvisin ja käytän niihin mm. kookosrasvaa. Olisi ihana tutustua uuteen sarjaan joka helpottaisi tätä tuskaa ja vähentäisi laastareiden kulutusta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *