BUDGET TIP / WALL LAMP

[mittaustagi]

Hei, tuossa jossain aiemmassa postauksessa vilahtikin jo tämä makuuhuoneen nurkka, joka on saanut uuden seinävalaisimen. Siitä siis pari sanaa, sillä edullista ja hyvännäköistä seinävalaisinta on tullut etsittyä melko pitkään. Nyt sellainen vihdoin löytyi, kun kuvan lamppu ei sopinutkaan ystävän remonttisuunnitelmiin ja hän laittoi sen kirppikselle myyntiin.
 
Valaisin on Clas Ohlsonilta ja nimeltään Industry. Sekä pöytä- että seinämalli maksavat alle viisikymppiä (44,95) ja tuo lyhytvartinen on vielä edullisempi! Musta nämä kaikki ovat malliltaan kivan yksinkertaisia. Ideaalitilanne tietysti olisi, että sähköt tulisivat valaisimeen suoraan seinästä, mutta tämmöisessä vanhassa talossa on nyt tyytyminen johdolliseen vaihtoehtoon. Tykkään joka tapauksessa siitä, miten se rikkoo kokonaisuutta sekä tuo tietysti hyvän lukuvalon sängynnurkkaan. Nyt vaan mietin, että kaipaisko miehenkin puoli toista samanlaista, hmmmm… Mitäs tykkäätte budjettivinkistä?


nivelvalaisinclas ohlson_industryseinavalaisin

Today´s budget tip is a wall lamp from Clas Ohlson. It´s original price is just 44,95 euros and I think it´s worth every cent! At last I have a reading lamp next to my bed!

13 thoughts on “BUDGET TIP / WALL LAMP

 • Reply scaredy-cat 11/01/2016 at 10:55

  Hei mahtavaa, mun piti kysyä, mistä valaisin on, mutta ehditkin kertoa jo. 🙂 Vaikuttaako mekanismi kestävältä, siis pysyykö valaisin hyvin siinä asennossa, johon sen asettaa? Mulla olisi tarvetta vastaavalle keittiöön, ja valitettavasti mun ykkösvaihtoehto on aivan liian kallis. Kiitos vinkistä!

  • Reply Maiju 11/01/2016 at 11:58

   Hei, jos valaisin tulee sellaiseen paikkaan, että sitä ei tarvitse koko ajan säätää, niin tätä voi kyllä suositella. Nivelissä on sellaiset “ratakset”, joilla asentoa säädetään ja niiden kanssa saa vähän taistella, että jäävät oikeaan asentoon. Meillä valaisin on koko ajan tässä samassa asennossa eli toimii hyvin. Mutta tosiaan en suosittele, jos sitä täytyy usein suunnata. Siinä varmasti se suurin ero miksi tämä maksaa vain kymppejä verrattuna niihin 700 euron hintaisiin, joita itsekin oon välillä katsellut! 🙂

 • Reply Mari 11/01/2016 at 12:32

  Hieno! Mulla on samantyyppinen olkkarissa ja se on Ellokselta, eli aika etuisa oli sekin. Tää sun oma on vähän sirompi. Aika jees<3

  • Reply Maiju 11/01/2016 at 17:08

   Joo, niitäkin on tullut katseltua ja ovat tosiaan hyvin samantyyppisiä. Tämän hankinta meni vaan niin poikkeuksellisen helposti, kun sain lampun kaverilta suoraan kotiovelle toimitettuna 🙂

 • Reply annica 11/01/2016 at 16:23

  Kiitos Maiju! Tällaista olen juurikin etsinyt minibudjetilla! Ihan ei rahkeet riitä niihin tämänkin lampun kaltaisiin design-malleihin…

  • Reply Maiju 11/01/2016 at 17:06

   Tiedän mitä tarkoitat, tuntuu ettei edes mitään semihintaisia ole tarjolla vaan hinta pompsahtaa heti useisiin satoihin! Tästä kyllä tykkään kovasti – hinta, laatu ja ulkonäkö kohdillaan!

 • Reply Jaana - At home 11/01/2016 at 21:09

  Hei tämä on todella kiva! Kiitos vinkistä! Pitääkin katsoa tuo clasun valaisinvalikoima onko sinne tullut muita uusia juttuja!

  • Reply Maiju 13/01/2016 at 10:34

   Joo siellä oli muitakin ihan kivoja ja hinnaltaan edullisia!

 • Reply Milla 12/01/2016 at 19:45

  Kiitti mahtavasta vinkistä! Minunkaan budjetti ei tällä hetkellä kestä monen sadan euron valaisinta, joten tämä olisi loistava minunkin kotiin. Onko tuo katkaisija mukana valaisimessa vai oletteko lisänneet sen jälkikäteen? Tarkoitus olisi saada vastaava valaisin samalla tavalla seinälle, ruokapöydän viereen tosin. 🙂

  • Reply Maiju 13/01/2016 at 10:37

   Tämä meidän malli on tarkoitettu sekä seinään että kattoon eli mukana ei tule tuota katkaisinjohtoa. Katkaisinjohtoja voi ostaa isoista marketeista tai rautakaupoista, taisin hakea omani K-raudasta. Mies teki “asennuksen” eikä se tainnut kovin vaikeaa olla! 🙂

   • Reply Milla 13/01/2016 at 18:12

    Näin arvelinkin asian olevan, kiitti vastauksesta! 🙂

   • Reply Anonymous 22/01/2016 at 18:57

    Mitä tuollainen katkaisin suunnilleen maksaa?

    • Reply Maiju 22/01/2016 at 20:03

     Noin 3-5 euroa riippuen johdon pituudesta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.