X-MAS HAS NOT LEFT THE BUILDNING

[mittaustagi]

Hei! Mä oon yleensä ollut nopea siivoamaan joulun pois. Kuusi viimeistään välipäivinä purkuun ja uuden vuoden startti ilman mitään jouluun viittaavaa. Korkeintaan pari valosarjaa on saanut jäädä, sillä pimeyshän ei häivy joulun taituttua vielä viikkoihin.

Tänä vuonna on ollut ihan toisin. Ainan huoneen ikkunassa on isot lumihiutale-paperikoristeet, ikkunoissa tähdet ja jopa Ainan joulukuusi on paikoillaan. Mitä jos en pystykään luopumaan joulusta? Tai ainakaan noista säihkyvistä kuusista? Nekin mulla on vielä olkkarissa.

Ehkä kyse on enemmän siitä, etten ole jotenkin palannut vielä arkeen (?) Viikonloppuna aamu-unisuus vei taas vallan ja torkuin kymppiin. Ensi viikosta tulee taas ihan kamala heräämisten osalta. Pärjään sysipimeiden aamuherätysten kanssa koko ajan huonommin mitä enemmän ikää tulee. Auttaiskohan kirkasvalolamppu? Tai jos poistan kaiken jouluisen?
 

glitterkuuset

Glitter trees. How long can they stay?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *