| PETIT TON CHAIRS

Hei! Seuraa taas vähän sisustuspäivitystä ja muutama rivi näistä lastentuoleista, joita pohdiskelin pitkään lokakuussa. Niinhän siinä kävi, että päädyin hankkimaan kaksi minikoon Ton-tuolia eli Petit-tuolit kahdessa eri värissä. Toinen on klassinen valkoinen ja toinen taas kaunis vaaleanharmaa, tykkään molemmista hurjasti!

Tuolit ovat laatua alusta loppuun ja todella tukevat sekä kestävän oloiset. Ja ihan syötävän suloiset! Tilasin tuolit Formelta, joka on keskeinen Ton-tuolien jälleenmyyjä Suomessa. Tuolit ovat joitain poikkeuksia lukuunottamatta tilaustavaraa eli odottelua kesti yhteensä kahdeksan viikkoa. Voisi luulla, että olisin siinä ajassa ehtinyt hankkia vaikka minkälaisen pöydän niille kaveriksi, mutta en uskaltanut ostaa mitään ennen kuin olin nähnyt tuolit ilmielävinä Ainan huoneessa. Lopuksi tuli siis kiire löytää sopiva pöytä, joka olis tarpeeksi matala mutta silti tukeva. Käväisy korttelin päässä olevassa antiikkiliikkeessä onneksi riitti ja nyt tuolien parina on vanha helmenharmaa talonpoikaispöytä! Täytyy laittaa vähän parempia kuvia, kunhan saan tänne verhon ommeltua. Mitäs tykkäätte tuoleista?


petit ton tuoli harmaapetit ton chairslastenhuoneen tauluseinalasten naulakko

The little TON chairs have arrived! They are so nice and timeless, can´t get enough of them! The quality is also super, so I think I made the right choice. More pics coming, when I get some curtains here first 🙂

13 thoughts on “| PETIT TON CHAIRS

 • Reply Sarp 06/01/2016 at 09:47

  Ainan huone on mahtava ja vielä kaksi ikkunaseinää.
  Tuo harmaa Ton tuota ruusukvartsista seinää vasten on hurmaava.
  Löytämäsi pikkupöytä sopii hyvin kaveriksi.

  • Reply Maiju 06/01/2016 at 16:12

   Ruusukvartsi tosiaan! Saas nähdä minkälaisiksi hiteiksi ne Pantonen väriennustukset nousevat… Meillä on ehkä maalaus tai tapetointi edessä tässä huoneessa jonkun ajan päästä, mutta fiilistellään nyt ensin vielä pinkkiä :). Mööpeleihin olen kyllä tyytyväinen!

 • Reply heidirisku 06/01/2016 at 10:59

  Hienot, ja pöytä sopii hyvin! Kiva että pöydässä on myös laatikko. Me luovuttiin lastenpöydästä ja tuoleista joulun alla ja seuraavaksi saisin sisustaa huonetta tuleville koululaisille. (Lapset 6v & pian 5v)

  Onko muuten tuo kalkkimaalipinta ollut hyvä lastenhuoneen seinissä?

  • Reply Maiju 06/01/2016 at 16:08

   Joo en heti edes huomannut koko laatikkoa, mutta on se kyllä kätevä säilytyspaikka kaikille piirrustuksille, joita neidiltä syntyy 🙂 Meillähän vasta odotellaan toista käyttäjää näille eli saavat onneksi olla muutaman vuoden vielä. Koululaisella onkin sitten jo oman jutut!

   • Reply Maiju 06/01/2016 at 21:46

    Niin ja siis kalkkimaalin kanssa ei ole ollut täällä mitään ongelmia. Tosin jos sänky olisi ihan seinän vieressä niin uskon, että se saattaisi ajansaatossa kulua siinä. Pojan sänky on silleen ja ihan kuin seinä olisi vähän kulunut siitä kohdasta (?)

 • Reply Sofié 06/01/2016 at 20:11

  Näyttääpä ne ihanilta!! Minulla on kaksi heidän tuoliaan käyrällä jalalla ja ne ovat sellaisia ikuisia sisustuspalasia – hyviä valintoja.

  Näyttääpä lasten huone muutenkin ihan superkauniilta!

  • Reply Maiju 06/01/2016 at 21:42

   Kiitos! Meilläkin on näitä ennestään normikokoisina jo 5 eli hurahdus alkaa olla jo aika vakavaa laatua. Nämä pienet on kyllä syötävän suloisia, en varmaan kyllästy koskaan! 🙂

 • Reply Elisa 06/01/2016 at 21:12

  Ihanat tuolit ja täydellinen pöytä, iiks! ☺

  • Reply Maiju 06/01/2016 at 21:43

   Kiitti!! <3 <3

 • Reply HANNA 07/01/2016 at 14:06

  Olipa hyvä löytö toi pöytä noiden kaveriksi 🙂

  • Reply Maiju 08/01/2016 at 14:53

   Kiitos! Pöytä oli liikkeen varastossa piilossa eli onneksi tuli sinnekin kurkattua 🙂

 • Reply Ilonin Anna 07/01/2016 at 19:26

  Voi että mikä suloisuus koko huone! Ihanat herkät värit!

  • Reply Maiju 08/01/2016 at 14:52

   Heh, tämä on mennyt aika hempukkaan suuntaan, eli ehkä pitää vähän perusväreillä vielä terästää ettei tulee liian prinsessaa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.