JANUARY SNAPSHOTS

Amaryllis kukkii, ulkona pakastaa ja sisällä varjot hiipivät äkkiä nurkkiin. Enpä sanoisi, että kovin keväistä vielä, vaikka semmosiakin puheita on jo jossain näkynyt. Illat kuluvat nyt tiiviisti lämmityspuuhissa ja tätäkin kirjottaessa käyn vähän väliä kurkkimassa, että kaikki kolme tulipesää palavat kuten pitääkin. Keittiön puuhellaan on kätevä laittaa tuli aamuisin ja sitä ritinää kuuntelee mielellään kahveja keitellessä. Vähän työlästä verrattuna siihen, että ruuvaa patterista lisätehoja, mutta en silti vaihtaisi pois.
 
Keittiön ikkunalaudalle on muuttanut uusin kirppislöytö eli vähän horror kukkaruukku. Kokeilen jälleen kerran onneani rahapuun kanssa. Se on kyllä rasittava kukka – viihtyy suoraan vedessä maljakossa vaikka miten hyvin, mutta auta armias jos satut kastelemaan sitä multaan istutettuna liikaa! Huomenna ihana vapaa eli taidan sujahtaa dekkarin kanssa untuvapeiton alle!


poikapatsasruukkuamarylllispuuhella lampiaataskuliinaseinavalaisin

Brrr, it´s cold outside! -15 degrees or even less. I´m burning wood in three fireplaces to fight back. Can´t say it´s spring yet in Scandinavia… No excuses needed for a good book under a cuvet cover!

Leave a Reply

Your email address will not be published.