THOSE CRAVINGS..

Hei! Uusi marmoritarjotin houkutteli kuvaamaan eli päätin yhdistää sen toiseen suosikkiin, nimittäin lakupiippuihin. Piiput kuuluvat mun jokavuotisiin jouluherkkuihin eli ostin niitä myös nyt jouluksi rasiallisen. Parasta on, että saan syödä ne vieläpä ihan rauhassa, sillä kumpikaan lapsi ei niistä välitä :). Jotain nostalgiaa näissä on..

Ja mitä tulee tuohon otsikkoon niin kamppailu raskaushimotuksia kohtaan on myös alkanut. Mulle ykkönen on kaikissa raskauksissa ollut hapanleipä ja niin nytkin. En pysty vastustamaan sitä paahtuneen rukiin makua – mitä käristyneempi sen parempi! Hapankorppuja siis menee sekä töissä että kotona, niitä on vaan pakko saada! Onko kellään muulla ollut vastaavaa?!


lakritsipiiputlakritsipiippuja

My favorite x-mas candy, licorice 🙂

2 thoughts on “THOSE CRAVINGS..

  • Reply Pieni Lintu 20/12/2015 at 21:32

    Namiiiii, lakua! “Onneksi” kärsin (no ei se kamala huimaus ollut kivaa) molemmissa raskauksissa alhaisesta verenpaineesta ja neuvolan kätilö määräsi mut lakukuurille. 😀

    • Reply Maiju 01/01/2016 at 20:40

      Heh, mahtavaa! Mulla kyllä hapankorppujen himotus on jo sitä luokkaa, että täytyy varmaan ruveta kantamaan pakettia jo mukana käsilaukussa 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *