LILLAGUNGA WINNER!

Hei! On aika julistaa Lillagungan voimistelurenkaiden voittaja. Osallistujia oli mukavat 159, joista moni kirjoitti jo aiemmin miettineensä jumpparenkaiden hankintaa. Lillagungan renkaat eivät vielä ole jälleenmyynnissä eli niitä voi tiedustella suoraan toimistolta info@lillagunga.com. Köysien värivalikoima on itseasiassa vielä laajempi, sillä niitä on yhteensä 12! En varmaan osaisi noista valita… Valinnan eteen joutuu sen sijaan nimimerkki Ninsku, joka on satunnaislukugeneraattorin arpomana jumpparenkaiden onnellinen voittaja, onnittelut! Laitan sinulle s-postia!


toddlergym rings tammi lillagungaRopes
Meillekin jää tämän yhteistyön myötä yksi Lillagungan tuote. Se tosin nostetaan vielä pitkäksi aikaa laatikkoon odottamaan, sillä kyseessä on noin ½-3-vuotiaille suunniteltu Toddler-keinu. Aina on siihen jo liian iso eli keinu jää odottamaan vauvaa. Useimmat “vauvavälineet” eivät oikein ole katseenkestäviä, mutta sama ei todellakaan päde Toddleriin! Öljytyssä tammessa ja aidossa nahkaistuimessa on niin ylellinen tuntu, että keinu taitaa tällä hetkellä olla meidän laadukkain tuoli, heh! Uskonkin, että se tulee kovaan käyttöön juuri tässä keittiössä eli vauva saa hyvän paikan meidän muiden seurailuun.


Keinu / Swing gifted

lillagunga swingtoddler keinu swing lillagunga

Hi! It´s time announce who won the Lillagunga gym ring giveaway. I used the random rumber generator as always and it picked Ninsku as a lucky winner! I´m also happy to show you, that we have now a one Lillagunga product of our own. It´s called Toddler swing and suits for smaller kids between ½-3 years. Aina is already too long for it, so the swing will have to wait for another user still for some months now.

4 thoughts on “LILLAGUNGA WINNER!

 • Reply Eve 20/12/2015 at 16:02

  Hetkonen, teille tulee vauva! Vau, onnea 🙂 Ja tuo keinu on kyllä upeen näkönen ja kestävä varmasti.

  • Reply Maiju 01/01/2016 at 20:40

   Kiitos Eve <3

 • Reply HANNA 28/12/2015 at 18:19

  On kyllä tyylikäs keinu 🙂

  • Reply Maiju 01/01/2016 at 20:37

   Eikö, en heti keksi hienompaa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.