ROCKING AROUND THE X-MAS TREE

Hei! Viimeinen adventti on viikonloppuna edessä ja sen jälkeen enää tynkäviikko ennen aattoa, juhuu! Nyt voi laittaa ihan sen viimeisenkin vaihteen silmään eli fiilistellä joulukotia mielin määrin. Ainan huoneeseen tuli joulu jo reilu viikko sitten, kun sinne haettiin Plantagenista pieni *kuusi. Kuvat liittyvätkin Plantgenille tekemääni toiseen juttuun, jonka aiheena on lastenhuoneen sisustaminen jouluun. Koko jutun voi lukea täältä.


Tähdellä * merkityt tuotteet saatu

maiju saw_joulu tytonhuoneessa_820maiju saw_hyasintti_820

En pysty tähän edes kirjoittamaan, miten iso juttu tuo kuusi on ollut tytölle. Hän puhuu siitä edelleen joka päivä sekä huolehtii, että koristeet ovat paikoillaan. “Mun puu”:). Todella iso ja tärkeä asia, mainitaan vielä peiton alla sängyssäkin. En edes uskalla ajatella miten se saadaan täältä joskus pois… mutta ei mietitä sitä vielä! Jännitin aluksi tuota kuusen paikkaa lämpimän kakluunin vieressä (viihtyisi paremmin viileässä), mutta toistaiseksi se ei ole vielä varistanut neulasia. Toinen kiva juttu ovat muuten nuo sammaleeseen käärityt *hyasintit. Niitä voi tehdä itse tai hakea valmiina Plantagenista.


Muita tässä käytettyjä koristeita ovat nuo keraamiset *tammenterho-kuusenkoristeet, origami-henkinen *Lea-valosarja (toimii paristoilla!) sekä klassinen *Faith-adventtitähti. Ajattomia koristeita moniksi vuosiksi eteen päin! 🙂

Viikonloppuna kannattaa muuten seurata blogini Facebookia, sillä sinne on tulossa Vaasan Plantagenin lahjoittamana joulukuusen arvonta!


maiju saw_lahjapaketit_820maiju saw_joulukuusi lastenhuoneessa_820

Hi! Less than a week until Christmas, yey! This tree from Plantagen has been a huge success for my daughter so far and she talks about it every day. Who would have guessed.. I love it too as it´s a perfect mini version of a full-sized christmastree. The simple colors of red, white and black work well here and Aina is very strict that all the ornaments are on their place :). This was the second styiling I did for Plantagen, so there is still one to go! 

The tree, white ornaments, flowers and the lights are sponsored by Plantagen

One thought on “ROCKING AROUND THE X-MAS TREE

  • Reply Sarp 18/12/2015 at 15:04

    Oi miten ihana tuo sammaleeseen kääritty hyasintti!
    Kyllä tuo Lea valosarjakin innostaa.
    Harmi ettei Oulussa ole Plantagenia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *