ON THE DARK SIDE

Hei! Meillä kuvattiin viime viikolla Lapuan Kankureiden kevätuutuuksia ja mulle jäi onnekkaasti kuvaussessiosta muutamia kukkia. Netta toimi kuvausjärjestelijänä, joten mun poistuminen kotoa venyi ja vanui. Oli ihan pakko nähdä millaisia kokonaisuuksia monista pahvilaatikoista ja pusseista paljastui! Ja lopuksi tulin toimineeksi assarina kolmella kattausvideolla, jotka julkaistaan todennäköisesti vuodenvaihteen jälkeen ;).


tumma kimpputummia kukkia

Hyvän mielen ja kiinnostavan kokemuksen lisäksi kuvauksista jäi siis vielä nämä kukat. Tummissa sävyissä on jotain tosi kiehtovaa, nyt tuntuu etten tarvitse paljon muuta. Tai no tuon yhden lasisen kynttilänjalan tarvitsin, se löytyi kirppikseltä kuudella eurolla ja tuli heti kaveriksi siniselle lasipainolle ;). Kolahtaako tämmöiset sävyt teihin?


tummasavyinen kimppulasinen kynttilanjalkatummat suosikit

More of these dark colors, loving it…

2 thoughts on “ON THE DARK SIDE

  • Reply Birgit 16/12/2015 at 22:48

    Upeat kuvat. Kerrassaan.

    • Reply Maiju 17/12/2015 at 12:34

      Kiitos Birgit <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.