LUCIA

Hei ja Hyvää Lucianpäivää! Meillä ei siihen liity mitään sen erityisempiä traditioita, vaikka voishan sitä joskus kokeilla vaikka sahramilla maustettujen Luciapullien leipomista. Tänään sen sijaan pari sanaa isosta hyasinttiasetelmasta, jonka tein keittiönpöydälle osana Plantagenin juttusarjaa, johon mua haastateltiin kodin joulusisustamisesta. Ensimmäisenä on vuorossa jouluinen keittiö ja muutama helppo koriste, jotka jokainen voi toteuttaa. Koko jutun sekä tekeleet voi katsoa täältä.


Asetelman materiaalit saatu

jouluinen hyasinttiasetelmahyasintteja

Tässä ihanassa raskauden tilassa ei sen enempää tuosta mun habituksesta vaan katse kukkiin :). Kuvasin asetelman nyt uudelleen eivätkä hyasintit ole vieläkään auenneet. Ja se on tietty vaan hyvä asia, sillä nuppuisina hyasintit ovat melkein nätimmillään. Näin isoon vatiin mahtui hyvin myös yksi pöytäkynttilä ja se kyllä kivasti valaisee tätä iltaisin. Muuten ainekset ovat simppelit eli jokin astia, sammalta/jäkälää, kukkia sekä ohutta metallilankaa tuomaan pikkuisen blingblingiä!


hyasinttiasetelma isoon vatiinhyasintteja 2

I did three homestories for Plantagen and the first part was about Christmas in the kitchen. More pics can be found from Plantagen´s webpage although my interview is in Finnish. 🙂

2 thoughts on “LUCIA

  • Reply Tiina 20/12/2015 at 22:37

    Moi! Mistä olet hommannut niitä ohuempia mustiä kynttilöitä? En löydä mistään ohuempia kuin perinteiset kruunukynttilät. Ihanaa joulua!

    • Reply Maiju 01/01/2016 at 20:39

      Pahoittelut, että vastaus on jäänyt viipymään – kynttilät ovat Minun/Min -sisustusliikkeestä (Vaasassa) eli kokeilisin etsiä juuri jostain pienemmästä alan putiikista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *