DIY CHOCOLATE ORNAMENTS

Hei! Ihana odotettu perjantai! Tässä tulee helppo ja nopea kuusenkoristevinkki, jos viikonloppuna tekee mieli askarrella. Itse tykkään, että joulukuusessa on syötäviä herkkuja, esim. pipareita, polka gris -tankoja ja suklaata. Tosin viimeksi mainittuja myydään kaupoissa niin susirumissa kääreissä, ettei niitä paljon huvita kuuseen ripustella.


kuusenkoriste tee-se-itsesuklaakoristeet

Homma on kuitenkin helposti muutettavissa eli tähän diy-ideaan tarvitaan vain valmiita suklaakuusenkoristeita, silkkipaperia ja narua. Leikkaa silkkipaperista koristeen peittävä ympyrä ja kääri suklaapallo siihen. Nyytti kääräistään kiinni nätillä narulla tai vaikka ohuella rautalangalla. Lisäkoristeita voi sitten laittaa oman maun mukaan eli vaikka dipata osan koristeista glitteriliimaan.. Pitää yrittää napata parempia kuvia nyt viikonloppuna ja kenties jatkojalostaa osaa jollain :).


kuusenkoriste diysuklaakuusenkoriste

I changed the look for those ugly chocolate ornaments sold in supermarkets. It didn´t need much, only some wrapping paper and band. For a more festive look, dip them to glitter glue if you like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *