JOLLYROOM GIFTIDEAS

Yhteistyössä Jollyroom


Hei ja hyvää joulukuun toista viikkoa! Miltä näyttää joululahjatilanne? Itse tuskailen joka vuosi tämän asian kanssa. Pienelle lapselle on yleensä helppo keksiä lahja, sillä pakettiin sopivat niin lelut kuin erilaiset askartelujutut. Kouluikäinen on taas jo vähän haastavampi tai ainakin lahjatoiveet saattavat hintansa puolesta kohota huimiksi (?). Itse käärin lapsille kahden tyyppisiä lahjoja: käytännöllistä ja tarpeellista ja toiseksi jotain kivaa.


keinutuoli saatu / chair gifted

jollyroom keinutuoli

Nämä kaksi voi muuten myös yhdistää ja antaa lahjaksi jotain lapsen huoneeseen. Kivaa ja käytännöllistä, kuten ekan rivin Tellkiddon säilytyspussi tai tokan rivin Lego-säilytin. Myös esim. Starwars-kello ja Ananas-valaisin ovat musta sekä tarpeellisia että hauskoja. Keräsin kollaasin tuotteet Jollyroomin lastenhuoneen sisustusvalikoimasta, joka on tosi laaja! Valikoimaan mahtuu myös paljon erihintaisia sisustusjuttuja, esim ylärivin poimintojen hintahaarukka on 6,50 eurosta 17,90 euroon!

jollyroom


keinutuoli lapselle


Ylärivi | 1 / 2 / 3
Keskirivi | 4 / 5 / 6
Alarivi | 7 / 8 / 9

Jos tykästyit ensimmäisen kuvan keinutuoliin Ainan huoneessa, kannattaa Jollyroomilta tsekkailla Alice & Foxin tuotteet. Keinutuoli on juuri sopivan kokoinen tuollaiselle 3-vuotiaalle ja todella tukeva, vaikka siinä onkin jalakset alla. Hyvä paikka katsella vaikka piirrettyä padilta ;).

A R V O N T A | Koska edellinen arvonta päättyi eilen, on aika startata seuraava! Jollyroom lahjoittaa yhdelle onnekkaalle pukinkonttiin vapaavalintaisen valaisimen Alice & Foxilta. Jos haluat osallistua arvontaan, kommentoi ja linkitä valitsemasi tuote tähän blogipostaukseen perjantaihin 11.12.2015 klo. 21 mennessä! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


54 thoughts on “JOLLYROOM GIFTIDEAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *