ON THE WISHLIST

Yhteistyössä Indiedays ja Vitra Store


Vitra on yksi ikonisimpia huonekalubrändejä, jonka tuotteita tulee katseltua säännöllisesti. Tietyt Vitran huonekalut ja esineet ovat vuodesta toiseen houkutuslistalla, kuten esimerkiksi superkaunis Eamesin House Bird. Toinen ekan kollaasin ikisuosikeista on myös Hang It All -naulakko, jolle olen katsellut paikkaa vähän joka huoneesta. Eli jos se kuoriutuisi joulupaketista hyppisin kyllä tasajalkaa onnesta! Näistä molemmista muuten haaveilin eräässä postauksessa jo kaksi vuotta sitten, heh!! Vitran Cork-jakkara on sekin nousemassa klassikoksi, sillä niin paljon sitä on esimerkiksi näkynyt eri sisustuslehdissä. Korkki kolahtaa.

vitra kollaasi_1vitra kollaasi 3


Joulupakettiin sopisi Vitralta myös upea Eamesin villahuopa, en tajua miten tämä on suunnittelijapari on voinut tehdä näin ajatonta jälkeä! Occasional-sivupöytä on tästä edelleen yksi hyvä esimerkki eikä ole kerran eikä kaksi, kun olen miettinyt sitä meille olohuoneeseen.. Pieniä viemisiäkin Vitralta löytyy, esimerkiksi nuo graafiset tulitikkurasiat. Pienille ihmisille puolestaan voisin vinkata vaikka tuosta Pantonin lastentuolista, kestää varmasti rajummatkin leikit :).

L U K I J A K I L P A I L U ! | Kun yksi arvonta päättyy, niin toinen alkaa – tämä koskee blogissani koko joulukuuta! Vitra-yhteistyön puitteissa arvon yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin Vitra Storeen! Ollaksesi arvonnassa mukana toimi seuraavasti: 1) linkitä oma Vitran suosikkituotteesi tämän postauksen kommenttiosioon sunnuntaihin 6.12.2015 klo. 22 mennessä. Tuotteet löytyvät täältä. 2) Kerro, mikä valitsemassasi tuotteessa hurmasi juuri sinut? ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


vitra kollaasi 2
//


My favorites from Vitra. Never go old.

88 thoughts on “ON THE WISHLIST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *