TO SHOP RANDOM

Hei, harrastan enää aniharvoin shoppailua eli että lähtisin muuten vain kiertelemään kauppoja ja katsomaan josko löytyisi jotain kivaa kotiin (yleensä ei löydy). Kirppikset on tietty erikseen, koska siellä rahanmeno jää usein muutamaan euroon. Mutta että ihan kauppoihin – ei vaan taida olla aikaakaan samallalailla.

Nyt joulun alla oon kuitenkin tehnyt jo useamman hankinnan kauppapiipahdusten päätteeksi. Ensimmäinen löytyi työmatkalla Helsingin Habitatista, se on tuo kuvan iso Papavero-pöytälamppu. Heräteostos on aina riski, mutta onneksi lamppu sopi paikalleen! Samalta reissulta ostin myös HM:n kynttilälautasen, Havin mattamusta kynttilä saatu.

Viimeisin hairahdus tuli viime viikolla, kun viaton Indiskaan pistäytyminen vaati poistumisen kassan kautta. En vaan voinut jättää tuota suurennuslasilla varustettua tuikkua, aah mitä materiaalirakkautta! Aina näitä ei vaan voi mitenkään jättää väliin :).


habitat poytavalaisinsuurennslasituikkupoytalamppu habitat

I seldom have time or energy to go shopping. To regular stores, you know. Still recently I´ve been very lucky and not made one but three finds to our livingroom. The lamp is from Habitat and the candle plate from HM. And is that like the coolest tealight ever?! Pure material love from Indiska.

2 thoughts on “TO SHOP RANDOM

  • Reply Vilja @ muotoseikka 30/11/2015 at 23:39

    En kestä! Tuo on minun unelmalamppuni! En ole vain saanut sitä hommattua. Nyt kun näen sen sinun kauniissa kuvissasi, himo sen kun kasvaa..

    • Reply Maiju 01/12/2015 at 10:35

      On vai! Mulle tämä tuli eteen vasta kaupassa, sillä ei taida löytyä verkkokaupan puolelta ollenkaan. On kyllä kiva valaisin, tuo tosi sopivasti tunnelmavaloa olohuoneeseen niin, että illalla ei sen lisäksi tarvitse muita lisävaloja. Tai no kynttilöitä tieysti! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.