LAST CHRISTMAS

Hei ja tervetuloa perjantai! Vaikka tänään olin vähän tavallista aiemmin kotona, oli silti jo niin hämärää etten ehtinyt napata yhtään kuvaa muutamista uusista jutuista. Sen sijaan ajattelin, että fiilistellään ensimmäistä adventtiä viime vuotisilla joulukuvilla. Olkkari varsinkin on ihan eri näköinen, kun lattialta puuttuu matto ja sohva on valkoinen laiskanlinna. Saas nähdä miltä joulu näyttää meillä tänä vuonna…

 
jouluinen olohuone_2eukalyptus kranssi_2joulujuttuja_2musta paperitähti_2värikäs kattaus

Hi! We bloggers do like to recycle and I´m doing my share today by sharing these pics from last Christmas! Our livingroom looks quite different now, so let´s see if I can create as strong x-mas feeling as in this picture with all-white things 🙂 Have a nice weekend!

3 thoughts on “LAST CHRISTMAS

 • Reply Heidih 30/11/2015 at 12:49

  Tuohon ruokapöytään olisi ihana istahtaa nauttimaan jouluillallisesta, ja jälkeenpäin istahtaa sohvalle viinilasi kädessä (lupaan etten läikyttäisi! 😉 )Teillä on todella kaunis koti, nautin aina sinun kuvistasi ja ihailen sisustustyyliäsi ja -taitoasi!
  Sitten nopea kysymys: Mistä teidän joulukuusenjalka on hankittu? Kaipaisin pientä ja siroa, mutta tukevaa, joulukuusenjalkaa pienelle kuuselle…
  Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  • Reply Maiju 30/11/2015 at 13:38

   Kiitos ihanasta kommentista Heidi! Meidän kaikki joulukuusenjalat on hankittu kirppikseltä eli en valitettavasti osaa sanoa mitään parempaa ostopaikkaa :/. Kirppiksillä niitä kyllä liikkuu hyvin eli kannattaa käydä pistäytymässä. Ja voihan sen ruman jalan piilottaa jotenkin, vaikka kankaalla tai laittamalla johonkin kivaan koriin? 🙂

   • Reply Heidi 01/12/2015 at 11:55

    Kiitos vastauksestasi ja vinkeistä! Pitääpäs kierrellä kirppiksiä, jos sopivan kokoinen jalka tulisi vastaan. Spraymaalikin on hyvä apu jos oikeanlaisen, mutta väärän värisen, löytää! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.