DARK DETAILS

Ahh, voisin uppoutua näihin tummiin sävyihin… Tein viime viikolla tuotteliaan kirppiskierroksen, jolta löytyi mm. ikkunalla oleva messinkinen tähti. Se oli alunperin sähköllä toimiva jouluvalo, joka hintalapun mukaan kaipasi vaan uusia polttimoita. Niitä vaihdellessa huomasin, että yksi vanhoista polttimoista oli niin ruosteessa että jäi kiinni kantaan ja hajosi. Jälkiviisaana olisi tietty pitänyt tarkistaa kunto paremmin, mutta jäi kiireessä tekemättä. Tyydyin siis purkamaan valon osiin ja otin käyttöön siitä nuo tähdet – kaksi kappaletta kauniisti patinoitunutta pintaa.
 
Samalta kierrokselta löytyi myös toisen kuvan korit. Varsinkin pienen pullon tapainen punottu pinta kiinnostaa nyt kovasti, mistä ikinä johtuukaan…


joulu ikkunallajouluvalojajouluruusuja

Some dark shades in my kitchen. The two baskets are my latest flea finds..

2 thoughts on “DARK DETAILS

  • Reply Katri R 25/11/2015 at 09:31

    Voi vitsi. Oon aina just päättänyt, että nyt loppu kirppistely, kun tulen tänne ja sulla on jotain ihania löytöjä ja on taas pakko jatkaa 😉 Nyt on taas pakko jatkaa.

    • Reply Maiju 25/11/2015 at 10:44

      Hehheh, ihana kommentti! Meillekään ei periaatteessa mahtuisi enää mitään uutta, mutta kirppiksillä kiertely on vaan niin kivaa, ettei sitä voi kokonaan lopettaa. Kauppojen uudet jututkaan ei pääsääntöisesti iske yhtään… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.