X-MAS INSPIRATION

Hei! Kovasti on kutkuttanut laatia oma moodboard tulevalle joululle niistä asioista, jotka tänä vuonna erityisesti inspiroi. Ei perinteistä punaista tai olkipukkeja tänäkään vuonna. Kynttilöistä kiinnostaa aina ne vähän epätavalliset, joten katse nauliutui heti Artillerietin Whirlabout-kynttilänpidikkeeseen, joka on moderni versio tutusta enkelikellosta. Samoin Light Domessa oli jotain uutta ja muhun vetoavaa. Ja hyvältä näytti myös Havin mattamusta pöytäkynttilä kaupassa hypisteltynä, tervetullut ja odotettukin uutuus!

Pienten jouluvalonauhojen lisäksi voisin tänä vuonna ajatella hankkivani ikkunaan jonkun ajattoman valon. Rautalankaverkkoon puettu Bynäs-valotähti* olisi tyyliltään rouhean moderni, kun taas paperihiutaletta muistuttava Boda* on ihanan perinteinen vaikka uudella tavalla. Rolf-tonttu* sopisi puolestaan pojan huoneeseen, kun sinne muuten on vaikea keksiä mitään kovin jouluista. Betoninen kuusenkoriste on pyörinyt mulla mielessä pitkään, lähinnä diy-versiona. Kuvan pallo on Muubsilta.

Kuvat valmistajilta / tähdellä merkityt ovat mainoslinkkejä


Some of my favorites for Christmas. Pic 1 / 2 / 3* / 4* / 5 / 6* / 7
Links with stars are commercial links.

Leave a Reply

Your email address will not be published.