LUNDIA WINNER!

Huomenta. Marraskuinen maanantai kaipaa mun mielestä heti jotain piristystä eli on aika kertoa, kuka voitti arvonnassa itselleen Lundian System -laatikon! Osallistujia oli hurjat 215, mistä voi päätellään Suomi-designin olevan kovassa arvossa. Eikä todellakaan turhaan! Luotin arvonnassa jälleen satunnaislukugeneraattoriin ja tänään sieltä putkahti esiin nro 56 eli:
 
Sanna
01/11/2015 14:47
Lundia on kyllä ihanasti uudistanut ilmeensä! Monta suosikkia, mutta jos joku pitää valita niin Classic-kaappi harmailla ovilla.

Onnea! Laitan sinulle ilouutisen myös s-postilla! Kuvissa Lundia-rakkautta viime vuodelta. Edit! System-laatikot ovat tästä hetkestä alkaen Lundialla kampanjassa eli nyt kannattaa toimia, jos olet hyvää säilytystilaa vailla, klik!


glogikattausLundia-System-harmaa_820-820x537Lundia-system-laatikot_minttu

Lundia giveaway has now a lucky winner, Sanna. Congrats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *