LETTI WOOL CARPET

Yhteistyössä Asko Vaasa


Hei! Jotta bloggaaminen olisi pimeyden ja kroonisen ajanpuutteen lisäksi vielä vähän vaikeampaa, rysäytti tyttö läppärin alas pöydältä ja sen mukana muistikortinlukijan säpäleiksi. Oon lykännyt uuden koneen ostamista vuositolkulla, mutta nyt se vissiin täytyy tehdä.. Ei tykkää.


Letti wool carpet gifted / saatu

lastenhuoneen matto Letti-villamattoLetti-matto Asko Vaasa

Mutta siis iloisempiin asioihin. Talvi saapuu ja sen seurauksena räsymattojen aikakausi on tullut meillä päätökseen. Kaipasin Ainan huoneen lattialle jotain pehmeämpää ja lämpimämpää, joten suuntasin Askoon mielessäni eräs matto, jota käyn säännöllisesti moikkaamassa. No ei tullut kauppoja siitä nytkään, sillä törmäsin johonkin paljon parempaan nimittäin Letti-villamattoon. Pinta on kuin isoilla neulepuikoilla tehtyä ja siksi niin kiinnostava, sävykin juuri sopivan luonnonvalkoinen ettei se riitele valkoisen lattian kanssa (linkin takaa löytyy lisätietoja matosta). Nyt puuttuu enää Ainalta uudet tuolit ja pöytä, ja tämän huoneen pikkumuutos on valmis. Ellen sitten kuitenkin ala himoita yhdelle seinälle tapettia…

Niin ja vaasalaisille vielä se vinkki, että Minun/Min on ottanut Essentialsin paperisäkit valikoimiinsa, XL-säkkiin meni kätevästi kaikki tytön nallet!


Asko Letti-mattoEssentials Minunmin

Hi, it was time to change the light summer carpets to something more warm and soft. Letti wool carpet was just as soft as I wanted it to be for those little feet!

3 thoughts on “LETTI WOOL CARPET

 • Reply Lyde 25/10/2015 at 19:55

  Oi, ompa tosiaan kaunis matto, ja nimenomaan tuo kuvio! Oikein kutsuu kävelemään ja kokeilemaan 🙂

  • Reply Maiju 26/10/2015 at 15:00

   Joo se on ehdottomasti tämän maton juju ja juuri niin ihana jalan alla, mitä näyttää!

 • Reply suvi 02/11/2015 at 14:21

  Aivan ihana matto! Pidän todella paljon yksivärisistä matoista ja esim. tyynynpäällistä tai torkkupeitoista, joissa pinta on kuin isoa silmukkaa. Jos meillä ei olisi kahta karvakamua niin menisin heti Askoon matto-ostoksille ja hakisin tuollaisen valkoisen ihanuuden kotiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.