MINI CHAIRS ON MY MIND

Hei! Viikonloppu tuli taas tarpeeseen, sillä sain vihdoin tartuttua lastenhuoneen siivoamiseen. Sekalaista sälää, rikkinäisiä mäkkärileluja, vappuviuhkan puolikkaita ynnä muuta tarpeetonta karsiutui iso muovipussillinen pois laatikoita sotkemasta. Samalla vaihdoin patterit muutamaan yövaloon sekä putsasin tussipiirtelyn kohteeksi joutuneita leluja. Kaiken tämän sai aikaan Muurame-pöytien poismuutto Ainan huoneesta.
 
Tila tuntuu nyt ruhtinaalisen isolta ja väljältä, ja uudet suunnitelmat ovat kytemässä sen suhteen, että pystyisin tuon fiiliksen jotenkin säilyttämään. Ainalta on tähän asti puuttunut oma piirtelypöytä eli nyt on vihdoin aika hankkia se sekä pari pikkutuolia. Budjettiakin on tällä kertaa vähän tavallista enemmän, sillä aion satsata Muuramen myynnistä saadut rahat suoraan uusiin kalusteisiin.


taaperon-huone_3

Innostus meinasin tosin loppua jo alkumetreillä, kun aloin etsiä hyviä vaihtoehtoja lastenkalusteiksi. Sopisiko meille esim vanhempi Artekin pöytä ja pari tuolia? Ihan ok, mutta ehkä en kumminkaan ole “Artek-tyyppi” tai lähinnä talon rakennusvuosi on niin paljon muuta mitä se suunnittelu edustaa… HAYn Little Nobody Chair on jotenkin hauska, mutta malli vähän ehkä möhkö ja muutenkin huopapinta arveluttaa tussisankarin käytössä. Ehkä siis liian arka ja epäkäytännöllinen meille.. :/

Yhtenä kriteerinä on tietysti myös hinta, sillä lastentuolitkin saattavat olla yllättävän kalliita. Niinpä eräs vanha tuttu alkaa tuntua meille parhaimmalta, ei varmaan vaikea arvata?

Kuvat valmistajilta


ton_chair_petit2HAY-Nobody-gris

Some new plans for Aina´s room. She needs a little table of her own for drawing and some chairs too. I think this was no easy task as there actually are only a few that I can think of… But I think we have a winner now, can you guess which one?

3 thoughts on “MINI CHAIRS ON MY MIND

 • Reply Jaana K 20/10/2015 at 15:52

  Aivan samat suunnitelmat kuule täälläkin! Onko tämä joku normaali järjestys, ensin keittiö sitten lastenhuone kun sattuu ihan samaan aikaan? 😀 Tytön huone on tyhjennetty ja vain sänky on jäljellä, jotain täytettä pitäisi saada ja juurikin työpöytä on ollut etsinnässä. Ihan työpöytä mallinen, en vaan tiedä yhtään mistä etsiä kohtuullisen hintaista. Vähän on känyt mielessä Lundian vanhat kalusteet, josko niitä vähän tuunailisi jos sattuisi käytettynä löytymään.

  • Reply Maiju 26/10/2015 at 15:03

   Mun on aina vaikea sietää turhaa tilaa, jota ei käytetä joten tämä uudistus lähti ihan siitä tarpeesta ;). Lasten huonekaluja on mun mielestä aika vähän tarjolla, siis hyvännäköisiä ja kohtuuhintaisina. Meille menee pyöreäkin pöytä eli se on ensimmäisenä listalla. Toivottavasti löytyy jostain käytettynä! Vanhan Lundian tuunaaminen kuulostaa hyvältä idealta! 🙂

 • Reply heiskav 28/10/2015 at 21:31

  Miten olis tällaset tuolit: http://hannes.palvelee.fi/tuotteet.html?id=14/25
  Meillä on samaa “sarjaa” pyöreä pöytä jakkaran kaverina. Just tosin siirsin pöydän vaihteeksi olohuoneeseen eli aika monikäyttöinen on. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *