JUST A GLIMPSE..

Hei! Tiedän, että tämmöiset otsikot on aika rasittavia, mutta en ehtinyt saada olohuonetta vielä kokonaan järkkäiltyä. Kyseessä on siis pieni olkkarin muutos, kun vihdoin sain hankittua sinne uutta kaappitilaa vanhojen vitriinien tilalle. Täältä voi katsoa, mitä kaappeja tarkoitan tai siis mitkä myin jo kesän lopussa pois.
 
Nyt tilalla on jotain aika erilaista ja sen myötä myös uutta sisustelutasoa, johon koota asetelmia. Tein Plantagenista viime viikolla kaksi hyvää löytöä, jotka molemmat näkyvät kuvassa – niistä toinen on lyyraviikuna (9 €) ja toinen tuo kivan simppeli messinginvärinen kynttilänjalka (7 €). Jälkimmäistä oli myynnissä useassa eri metallinsävyssä. Siinä pieni viikonlopun shoppailuvinkki siis. Lasiset tuikkukupit on puolestaan SPR:n kirppikseltä – huomaan, että palo värilliseen lasiin on taas hiljalleen syttynyt. Huomenna sitten lisää kuvia koko olkkarista, mukavaa lauantai-päivää!


kynttilaasetelmaolohuoneen kuvakulmia

Hi! Some changes are coming up as we finally have new shelves in the livingroom! I do love the new space for small stuff like candles and flowers that I can change and decorate as I please. Brown glasses are flea finds, but the brass one is from Plantagen as well as the new plant on the left. A small tip for the weekend, if you are looking for something similar. I´ll post more pics from the whole livingroom tomorrow!

Leave a Reply

Your email address will not be published.