3 X FLEA FIND FAVORITE

Hei! Kirppikset on mun mielestä kynttilä- ja tuikkukuppien number one etsiskelypaikka. Tilaa jää kivasti omalle mielikuvitukselle, sillä erilaisista kipoista ja alusista ei yleensä ole kirppiksillä pulaa. Mun uusin löytö on tuo lasinen kartio, edit lieriö (2,40 €), joka tarvitsi ainoastaan jonkun alustan kotoa. Siihen sopi onnekkaasti pienen lasikuvun alakappale, joka meni aivan millilleen lieriön sisään! Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä mun tämän hetken lemppari!


kolme kynttilaideaa

Nuo muutkin on jo ehtineet vilahtaa kuvissa. Ikean valkoinen kynttilänpidike on jo lähes klassikko ja katselen koko ajan samaa mallia kirppiksiltä mustana. Tämäkin siis kakkoskäden löytö ja tuunautui syksyyn helposti parilla pikkuoksalla. Vihreässä kipossa oli puolestaan kaunis lasite sekä hyvä 70-luvun viba. Eikun sytyttelemään taas illalla! 🙂 Onko teillä joku oma lemppari tänä syksynä?


syksyinen kynttilaideakynttilaidea

Hi ! I think flea markets and thrift stores are gold mines, when looking for a candle holders and candle sticks. I like how they leave room for different ideas and ways to use small cups, plates and glasses. The simple glass one is my latest flea find for little over two euros. I combined it with an old glass cup I already had at home, and now it feels brand new! Simplicity as its best!

16 thoughts on “3 X FLEA FIND FAVORITE

 • Reply iitunen 04/10/2015 at 21:22

  Ihan pakko mainita, koska tovin etsin kartiota kuvasta.. Muoto on lieriö, ei kartio 😀

  • Reply Maiju 04/10/2015 at 21:28

   Hahhah, totta! Pitääpä korjata tekstiin, mä en oo kovin matemaattinen henkilö, öhöm.. ;D ;D

   • Reply iitunen 04/10/2015 at 22:16

    ..sinällään ei mitään väliä, huvittaa vaan itseäni huomata miten orjallisesti luen tekstiä 😀 (yläasteen matikan ope povas musta matikan opea -ei tullut! 😀 )

    • Reply Maiju 06/10/2015 at 09:16

     Mun silmään osuu puolestaan aina kaikki yhdyssanavirheet eli en yhtään ihmettele, että väärä termi tökkäsi silmään! 🙂 🙂

 • Reply Nellyssi 04/10/2015 at 21:44

  Itse suosin lyhtyjä, kirppareilta löydettyjä. Ovat turvallisempia lapsen ja huiskuhäntäisen koiran kanssa. 🙂 Yksi lintuhäkkikin on, mutta se roikkuu korkealla. Ja sitten niitä kippoja ja kuppeja on laatikollinen.. 😀 Ehkä niitäkin voi joskus taas käyttää!

  • Reply Maiju 04/10/2015 at 22:11

   Totta, ja lyhtyyn voi laittaa vaikka pienet jouluvalot ja näyttää kivalta! Kuppeja ja kippoja kertyy kyllä ihan huomaamatta eli siitä syystä oon myynyt paljon pois ja pitänyt ne, joita oikeasti käytän ja tykkään edelleen 🙂

 • Reply Markka 04/10/2015 at 21:59

  Oon joutunut ihan tekemään töitä itseni kanssa etten osta lisää kynttiläjuttuja. Mahdollisesti ikinä enää. Sä et nyt auta laisinkaan!

  • Reply Maiju 04/10/2015 at 22:08

   Heh, ymmärrän sun kommentin täysin ja ihan samoilla linjoilla! Mutta huomasin semmosen, että lisää voi ostaa (kirppiksiltä), jos ensin myy ja laittaa kiertoon yhtä paljon vanhoja. Sillä kertyyhän noita muuten paljon. Mutta vaihtelu virkistää 😉

 • Reply HANNA 05/10/2015 at 17:09

  Sä et taida muuta tehdäkkään kuin hyviä löytöjä! 🙂 Mun taas pitäisi käydä toi tuikkukuppilaatikko läpi ja laittaa kiertoon kaikki liian hippijutut 😀

  • Reply Maiju 06/10/2015 at 09:20

   No kiitos, kiitos – musta on kyllä tullut niin harkitsevainen ostaja, että harvemmin enää löydän mitään. Ja jos löydän niin alan heti miettiä, että mitäköhän vastaavaa voisin puolestani laittaa pois 😉 Ei tarvitse luopua kirppisreissuista ihan kokonaan, kun pysyy tavaramäärä hallinnassa ja saa kaivattua vaihtelua näihin hommiin!

 • Reply Jaana K 05/10/2015 at 18:11

  Juuri huomasin ettei minulla ole mitään kivoja tuikkukuppeja tällä hetkellä! Pakko olisi lähteä kirppiskierrokselle. Nappula ja h&m:n kultainen jalka on lemppareina pitkille kynttilöille.

  • Reply Maiju 06/10/2015 at 09:22

   Nappula on kyllä jo ihan klassikko, se messinkinen jaksaa aina vaan kummitella mulle, hehe! Toivottavasti löydät kirppikseltä jotain kivaa 🙂

   • Reply Anonymous 06/10/2015 at 22:21

    Kiitos hei tästä muistutuksesta, sinun ansiosta lähdin liikkeelle flunssasta huolimatta ja paras löytö aikoihin nyt blogissa 😉

    • Reply Maiju 07/10/2015 at 15:34

     Ihan paras kommentti, mahtavaa jos sait kirppisinspistä! 🙂 🙂

 • Reply Annika 07/10/2015 at 20:34

  Hurmaava tuo lasiasia! Mä olen hurahtanut tänä syksynä oikeastaan ekaa kertaa lujaa tuoksukynttilöihin. Tunnelmoin niiden kans jatkuvalla syötöllä! Ja omaksi yllätyksekseni tuoksu on muodostunut tärkeämmäksi valintakriteeriksi kuin ulkonäkö.. Merkillistä touhua.. 😉
  Multa muuten löytyis mustana toi Iksun kynttilänjalka. Aloin jo miettiä että voisin myydä sen sulle, tosin postarit ois jo varmaan kympin luokkaa, joten ei taida maksaa vaivaa?

  • Reply Maiju 10/10/2015 at 17:09

   Joo tosiaan, tuoksukynttilätkin on muuttunut paljon siitä mitä ne on joskus olleet eli mielellään löytäisin myös meille jonkun esim. jouluisen tuoksun! Ja voi harmi tosiaan tuo kynttilänjalka, kun postitus nykyään on vähän turhan kallista. Muuten olisin ilman muuta kiinnostunut, mutta täytyyhän sun saada siitä joku hinta itsellekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.