NEW WORKING SPACE

Hei! Oon jälleen miettinyt vähän meidän tilankäyttöä uusiksi. Ei mitään radikaalia tällä kertaa vaan lähinnä pohdiskellut, missä meillä on turhia nurkkia ja kalusteita. Merimies nimittäin vaihtoi pöytäkoneen uuteen läppäriin eli ison Muurame-pöydän ääressä on viimeiset puolivuotta istunut vain minä. Täältä voi katsoa, miltä se työtila näytti.

Työpöytä lapsen huoneessa on muutenkin huono yhdistelmä, sillä kasin jälkeen on paikka pyhitettävä yöunille. Niinpä aloin miettiä uutta kevyempää ratkaisua, jonka avulla työtila kutistuisi lähinnä yhden ihmisen tarpeisiin sekä siirtyisi toiseen huoneeseen. Vastaus oli niinkin helppo kuin String System pitkillä lattiapaneeleilla ja työtasolla. Ostan aina mieluiten suomalaisista (netti)kaupoista ja nytkin olen iloinen, että tulin kysyneeksi Finnish Design Shopista mitä värejä heiltä on saatavissa. Nettisivujen mukaan lattiapaneeleja olisi vain valkoisena, mutta nopean sähköpostiviestittelyn avulla selvisi, että saatavissa on kaikki String Systemin värit! Olenkin tosi tyytyväinen tuohon mustaan 🙂


tyohuone string system

Niin ja se Muurame – laitan toisen työpöydän (malli TP13o1) myyntiin eli jos joku on siitä kiinnostunut, niin kerron s-postilla enemmän (my2ndhandlife@gmail.com). Se on ostettu Vepsäläiseltä noin kolme vuotta sitten, hintapyyntö 360 € ja vain nouto.


/ My new working space

4 thoughts on “NEW WORKING SPACE

 • Reply iDiS & iNTeRiÖÖRi 03/10/2015 at 22:22

  Dääm, en ole edes tajunnut kysyä, että saako string-paneeleja muissa väreissä FDS :ltä !!! Mietin jo kerran jopa ruiskumaalausta…

  Kivalta näyttää tuo mustakin lattiapaneeli !

  • Reply Maiju 04/10/2015 at 20:39

   Joo kannattaa ihmeessä kysyä aina muita värejä – se toimituskanavahan jo heiltä löytyy eli sitä kautta monesti fiksaantuu myös muut toiveet! Ja nämä tuli vieläpä alle viikossa eli ei tarvinnut edes odotella mitenkään pitkään 🙂

 • Reply HannaKoo 04/10/2015 at 09:22

  Onpa tyylikäs yhdistelmä nuo mustat lattiapaneelit valkoisten hyllyjen ja tason kanssa!Itsellä ei ole käynyt edes mielessäkään moinen vaihtoehto, aina kun on putkiaivomaisesti vain tullut ajateltua valkoisia paneeleja valkoisten hyllyjen seuraksi 🙂

  • Reply Maiju 04/10/2015 at 20:42

   Joo se yhdistelmähän meiltä jo olkkarista löytyy eli tavallaan olisi ehkä kannattunut jatkaa sitä.. Olin silti ennättänyt nähdä mustat lattiapaneelit merimiehen siskolla eli tiesin, että tämä yhdistelmä toimii! Ja tuo makkari ehdottomasti vaati täysin tyhjälle, valkoiselle seinälle “jotain” eli musta oli kyllä oikea valinta sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.