RUUT GIVEAWAY!

Yhteistyössä Lapuan Kankurit


Hei! Viikko meni jälleen nopsaan ja edellisessä postauksessa lupailemani Ruut-arvonta tulikin jo näin äkkiä kohdalle. Mikäs sen parempaa! Lapualla pari viikkoa sitten esillä ollut Lapuan Kankureiden Ruut-kuosi jäi sen verran mieleen, että jotain siihen liittyvää kivaa halusin ehdottomasti keksiä teille lukijoille. Ruut-tuotesarja on tämän syksyn uutuus ja siihen kuuluu tällä hetkellä keittiöpyyhe, kylpypyyhe, kaitaliina, tyynynpäällinen sekä oma suosikkini suuri pöytäliina. Jälkimmäisen käyttötarkoitus on kuitenkin laajempi, sillä liina sopii yhtä hyvin myös viltiksi!


Ruut pellavapeitto Lapuan KankuritRuut pellavaliinaRuut poytaliinaRuut peitto_Lapuan Kankurit

Ruut products sponsored | Ruut-tuotteet saatu


Kokeilin sitä tietenkin kumpaankin tarkoitukseen, jotta osaisin päättää minne sen laittaisin. Aika fiftyfifty-tilanne… Ehkä näin syksyn tullen otan sen kumminkin viltiksi sohvalle. Edelleen jaksan hämmästellä tätä kuosia sekä kudontaa, joka antaa niin ylellisen tunnun. Materiaali on puuvillaa ja pellavaa, ja se on saanut avainlipputunnuksen.

Ja sitten se A R V O N T A | Jos haluat voittaa Ruut-pöytäliinan/viltin itsellesi, kirjaudu Instagramiin ja etsi @maiju_saw profiilistani arvontakuva. 1) Jaa kuva omassa Instagram-profiilissasi ja 2) tägää kuvaan #lapuankankuritRUUTgiveaway sekä 2 kaveriasi. 3) Liity myös @lapuankankurit seuraajaksi.

Kilpailuaikaa on ensi viikon lauantaihin 3.10.2015 saakka!


Ruut poytaliina_Lapuan KankuritkaenpolviRuut linen blanket Lapuan Kankurit

Lovely lovely Ruut! Did you guess that I used the same textile on my table setting and as throw in our bedroom? Yes, it is the same and also how the Lapun Kankurit design team wanted it to be used in two ways. The feeling of the fabric is luxorius as it´s made of 50 % washed linen and 50 % cotton. I think a classic is born?

G I V E A W A Y | If you want to get one for yourself, please go to Instagram and search the giveaway image from my @maiju_saw profile. Then 1) repost the image and 2) sign as a follower for @lapuankankurit. Remember to 3) include #lapuankankuritRUUTgiveaway and to tag 2 of your friends! The giveaway is open until 3.10.2015, best of luck!

8 thoughts on “RUUT GIVEAWAY!

 • Reply Marloes 27/09/2015 at 22:16

  This is such a pretty tablecloth! And pretty in the bedroom as well. I’ll join the giveaway 🙂

  • Reply Maiju 28/09/2015 at 15:32

   Thank you, great!

 • Reply Anne K 27/09/2015 at 22:49

  Liian kaunis, pakko saada! 🙂

  • Reply Maiju 28/09/2015 at 15:32

   On se, kuulemma myytiin Stockmannilla tunnissa loppuun, huh!

 • Reply Heidih 28/09/2015 at 13:53

  Oi, kuinka ihana! Jotenkin pidän siitä enemmän vilttinä, tai niin sitä varmaan käyttäisin. Mutta hei, en käytä Instaa, enkö siis voi osallistua arvontaan?! 🙁

  • Reply Maiju 28/09/2015 at 15:33

   Voi harmi, valitettavasti tätä haluttiin tällä kertaa kokeilla vain Instagramissa. Mietin kyllä koko ajan, josko arpoisin Ruut-tyynynpäällisen vielä “lohdustuspalkintona”, mutta täytyy vielä miettiä miten se onnistuisi…

 • Reply minna 29/09/2015 at 13:56

  IHANA!

 • Reply Vilja @ muotoseikka 07/10/2015 at 19:45

  Hyvin kaunis kangas, ja tuo kattaus on silmiä hivelevä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.