SOME AUTUMN FAVORITES

Hei! Meillä on kynttiläaika startannut oikeastaan vasta viime viikonloppuna. Iltojen on tänä vuonna täytynyt olla jotenkin kunnolla pimeitä, jotta kynttilöitä on huvittanut sytytellä. Mistä ihmeestä johtuukin..

Oon myös myynyt paljon vanhoja kynttiläkippoja yms pois eli uusille on ollut tilausta. Kaupoista on ihan turha etsiä mitään, koska haluan nyt mielummin elämää nähneitä juttuja meille. Yksi sellainen osui tielle joku viikko sitten, kun löysin tämän vanhan messinkisen kynttilänjalan. Oli rakkautta aivan heti!


messinkinen kynttilanjalkavanha kynttilanjalka

Kuvissa pilkottaa myös toinen syksyn suosikki, nimittäin tuo Lapuan Kankureiden Ruut-keittiöpyyhe. Sain pari viikkoa sitten ilokseni kutsun Lapualle, jossa pohjalaisille bloggaajille esiteltiin Kankureiden uusi upea myymälä. Paikalla oli myös kuosin suunnittelija keramiikkataitelija Heini Riitahuhta, joka kertoi kuosin syntytarinan (kuvio on nimetty Heinin tyttären mukaan).

Musta tuo pyyhe on melkeinpä liian hieno – siis keittiöpyyhkeeksi, koska kuvio on oikeasti kudottu siihen eikä vain esim painettu. Vaikka ostamani pyyhe on vasta proto valmiista, on tuntuma todella mahtava. Tämä pyyhe kestää varmasti vuosikausia! Jos muuten tämän Ruut-kuosin tuotteet kiinnostavat, niin kannattaa pysyä kuulolla tulevina viikkoina!


puuhella

My two favorite things this autumn – that old candle holder in brass and Ruut kitchen towel by Lapuan Kankurit. The last one feels almost too luxorius to be used in the kitchen :). Gotta love that pattern by Heini Riitahuhta.

11 thoughts on “SOME AUTUMN FAVORITES

 • Reply anniina 22/09/2015 at 10:37

  oi, molemmat on tosi kauniita <3 pitäis jaksaa kierrellä itsekin enemmän kirppareita, että löytäis tollasia ihanuuksia kuin tuo kynttilänjalka!

  • Reply Maiju 22/09/2015 at 11:09

   Kiitos! Todellakin, kirpparilta voi löytyä mitä vaan! 🙂

 • Reply Gia / Coffee Table Diary 22/09/2015 at 12:08

  Mielettömän kaunis pyyhe ja koko nurkkaus tavaroineen päivineen!

  • Reply Maiju 22/09/2015 at 15:21

   Kiitos <3 Tuo pyyhe on tosiaan aivan upea, ehkä siirränkin sen pesukoneen kautta seuraavaksi kylpyhuoneeseen 🙂

 • Reply Ilonin Anna 22/09/2015 at 13:18

  Wau mikä pyyhe! Ensimmäinen must tuote meidän uuteen keittiöön 🙂 Täälläkin on kynttiläsesonki aloitettu! Aurinkoista viikkoa!

  • Reply Maiju 22/09/2015 at 15:25

   Et tule kyllä pettymään, en ole nimittäin tämmöistä laatua nähnyt ennen missään vastaavassa pellavatuotteessa! Ja kynttilät syttyy kyllä nyt jo joka ilta 🙂

 • Reply HANNA 23/09/2015 at 18:00

  Oi, tosi kauniita, sekä kynttilänjalka että pyyhe! Samaa mieltä tosta että elämää nähneet tavarat sykähdyttää uusia enemmän.

  • Reply Maiju 24/09/2015 at 08:40

   Kiitos! Täytyykin mennä tänään taas kirppikselle, heh 🙂

 • Reply neito 24/09/2015 at 08:14

  Lueskelin just jotain sisustuslehteä, jossa esiteltiin jonkun juuri valmistunut kesäkoti. Kaikki tavarat / huonekalut olivat uusia. Itseäni kesäkoti ei sävähdyttänyt yhtään. Sisustus oli sinänsä hieno, värisävyt, muodot jne. sopivat kauniisti yhteen. Mutta se jokin puuttui, omasta mielestäni juuri uuden ja vanhan kerroksellisuus, joka tekee asioista mielenkiintoisen ja persoonallisen.

  • Reply Maiju 24/09/2015 at 08:38

   Tiedätkö, tämän sun kommentin jälkeen tajusin yhtäkkiä, että tän täytyy olla se syy miksen tykkää esim asuntomessuista! Vaikka niissä on kaikki trendikkäimmät huonekalut ja suunnittelijat, niin silti se kokonaisuus jää aina vähän vajaaksi ja kolkoksi. Eikä uppoa oikein muhun, vaikka hienoja ovatkin. Eli ymmärrän täysin tuon sun pointin lehden uudesta kesämökistä. Vanhat tavarat tuo paljon luonnetta sisustukseen, ei siitä pääse yli eikä ympäri! 🙂

 • Reply Leena 21/10/2015 at 12:10

  Hei,katse tarttui kuvassa olevaan munakennoastiaan. Mistä moinen, kehtas laittaa munat esille!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *