3 X CLOCK

Kolme kertaa kello. Tänään löytyi tähän porukkaan uusi yksilö eli kuparin värinen peilikello, jolla eittämättä on jonkinlainen sukulaissuhde tapaukseen nimeltä palapeili 🙂 Vai onko siellä joku, joka ei saa näitä ysäriviboja? Musta tää kello oli niin bad ass, että se piti aivan välttämättä ostaa! Kaksi euroa voi käyttää paljon huonomminkin..


marmorikello_peilikellolasikello

Kello löysi paikan keittiöstä Uten Silo -lokerikon päältä. Tykkään ihan mahottomasti! Myös kuvan Vedette on kirppikseltä muutaman vuoden takaa. Kivinen yksilö on taas puolestaan vinttilöytö. Vaikea päättää mistä tykkäisin eniten, hmmm… Entäs sinä?


2nd hand kellojapetroolin savyinen seina

Clocks from here and there. Mostly flea finds. Which one do you like best?

2 thoughts on “3 X CLOCK

  • Reply HANNA 20/09/2015 at 19:25

    Mulla on just hankinnassa uusi seinäkello. Kävi niin että kun vaihdoin pariston vanhaan ja laitoin sen takaisin seinälle, se tippui sieltä alas päälleni ja kimposi lattiaan. Lasi meni säpäleiksi, reunukset halkesivat ja koneisto lakkasi raksuttamasta. Että silleen. 😀 Onneksi ei ollut mikään kallis, nätti kylläkin, Clas Ohlsonilta ostettu. Nyt tekisi mieli hankkia joku laadukas design-kello kohtuullisella hinnalla.

  • Reply Atro 21/09/2015 at 14:48

    Pidän eniten numerokellosta, koska se on selkein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *