HOST FOR A DAY

Hei! Sain kesällä mukavan tilaisuuden emännöidä tuotekuvauksia meillä. Vieraaksi tuli valokuvaaja Katja Lösönen, joka on jo useamman vuoden kuvannut tuotteita Lapuan Kankureille. Poikkeuksellisen harmaa ja sävytön kesäpäivä loi yllättävän hyvät puitteet syksyn ja talven uutuustuotteiden kuvaukselle. Näissä kuvissa pääosan saivat mm. Timantti-pöytäliina, pellavaiset lautasliinat sekä vähän värikkäämmät keittiöpyyhkeet.

Aluksi tuntui, ettei meiltä löydy mitään järkevää kattausrekvisiitaksi, mutta niin se vaan  on, että vähemmän on enemmän ja kuviin tallentui varsin kaunis kokonaisuus!

kuvat | photos Katja Lösönen Photography

 


I had the pleasure of hosting a photoshoot for Lapuan Kankurit at our home. All the photos are shot in the middle of the summer, but somehow the very grey day created this wintery feeling. Or maybe it was Katja, who is a real talent in photography!

2 thoughts on “HOST FOR A DAY

  • Reply Vilja @ muotoseikka 19/09/2015 at 11:10

    Viimeistellyt ja todella kauniit kuvat. Tuotteet sopivat keittiöönne täydellisesti. Nyt kun näkee nuo vetimet lähikuvassa, ne ovat kyllä aivan huikeat.

  • Reply Sarp 19/09/2015 at 12:29

    Yläkaapit ovat unelma.
    Hienosti Lapuan Kankureiden tuotteet istuu teille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.