BUTTERFLY CHAIR

Hei! Tyttönen aloitti päiväkodin pehmeillä kolmen päivän tutustumiskäynneillä, minkä lisäksi hän ehti olla hoidossa yhden kokonaisen päivän ennen ekan virusparven kohtaamista. Tästä torstaista tuli siis kotipäivä kuumeisen kanssa. Ehdinkin jo miettiä, että milloin eka tauti iskee kun lapsi on tähän asti ollut kotihoidossa, mutta tämä aikataulu yllätti mutkin, huh.. ;).

Juu ja asiaan, tuskailuni lepakkotuolin uuden päällisen kanssa tuotti huippumonta hyvää ja hyödyllistä vinkkiä aiempaan postaukseen, kiitos niistä! Ompelutaidottomana otin varmuuden vuoksi yhteyttä ystävääni, joka ihanasti uhrasi projektille muutaman tunnin vapaa-ajastaan. Hänellä on alan koulutus, joten teimme heti selvän työnjaon: hän neuvoo ja minä ompelen. Ja sieltä jostain ne vanhat kässäntuntien opit palasivat mieleen ja päällinen valmistui juuri oikean kokoisena!


lepakkotuolissataapero

Jotain pientä kauneusvirhettä sieltä toki löytyy, mutta en suonut niille sen enempää ajatuksia. Musta kangas antaa paljon anteeksi, minkä lisäksi juoksin heti vintille hakemaan tämän pitkäkarvaisen lampaantaljan pehmukkeeksi! Aika mukava pesä ettenkö sanoisi! Koleaa aamua täydensi vielä pesällinen puita ja nyt huoneessa leijailee jo ihana lämpö.


lepakkotuolimonivärinen lampaantalja

Now after so many weeks, I finally get to share these pictures of the Butterfly chair. As you may remember, I didn´t have the seating for it, so I had to do a DIY version of it. And it came out great! Black and white is not over me…. 

8 thoughts on “BUTTERFLY CHAIR

 • Reply AnKa 17/09/2015 at 13:14

  Nämä kuvat vahvistaa edelleen mun lepakkotuolipakkomiellettä. Ihana tunnelma! Ja kiva kuulla, että päällisen ompelu ei ollut mahdoton juttu.

  • Reply Maiju 17/09/2015 at 19:17

   Joo tää tuoli on kaikessa yksinkertaisuudessa niin nätti ja mukava istuakin, kun valitsee vähän pehmeitä lisukkeita! 🙂

 • Reply HANNA 17/09/2015 at 16:13

  Upea! 🙂

  • Reply Maiju 17/09/2015 at 19:19

   Kiitos! <3

 • Reply Jaana K 18/09/2015 at 16:13

  Lepakkotuoli on ihan paras ja voi kuinka minäkin tykkäisin omastani tuossa uunin edessä! Kauniita kuvia 🙂 Käy muuten osallistumassa uuden kalenterin arvontaan blogissa jos kiinnostaa motivaatio tulevallekin vuodelle 😉

  • Reply Maiju 20/09/2015 at 16:07

   Kiitos, pitääpä käydä! 🙂

 • Reply Jaana - At home 20/09/2015 at 17:18

  Voi kun on kaunista! Aivan ihana pesä näyttää olevan ja ilmeisesti tuoli on hyvä istuakin? Tuoli nimittäin houkuttaisi, mutta kun ei ole siitä kokemusta onko se oikeasti käytännöllinen.

  • Reply Maiju 22/09/2015 at 11:11

   Tuoli on periaatteessa hyvä istua, mutta se miinuspuoli siinä on, että siinä ei ole päälle/niskalle lainkaan tukea. Jos siinä siis haluaa kunnolla löhöillä, täytyy asennon olla vähän vino, jotta pään saa tuettua “toiselle siivelle” 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.