EIGHT YEARS

Hei! Edellisestä päivityksestä ehti kulua jo vähän aikaan – näin ne elämänrytmin muutokset välillä menee, ettei kaikki jatku aivan saumattomasti. No täällä taas, se lienee pääasia! Paavon synttärit on aina varma syksyn merkki, niin tänäkin vuonna. Koolle kutsuttiin taas joukko lähimpiä ystäviä, Paavon kavereita sekä sukulaisia. Vähän jännitin miten uusi keittiö toimii, kun saareketta ei enää lisälaskutilana ole, mutta siitä vapautunut tila kyllä helpotti muuten juhlissa aika tukkoista keittiötä.
 

pojan synttäreiden koristelujasynttärikoristeluja

Juhlakoristelut olivat tänä vuonna niukat, vaikka tunnelma muuttuukin heti arjesta juhlavammaksi, kun pöydälle lehäyttää liinan! Kuvan liina on Ikean 2005 vuoden mallistosta ja ostin sen kuinkas muuten kuin kirppikseltä (2,5 metriä kustansi 6 euroa!). Myös tarjottavissa panostin helppoihin juttuihin ja tein täytekakkujen tilalle kääretorttuja. Samat täytteet eri muodossa vain. Aikuiset puolestaan lusikoivat kiitettävästi tyhjäksi kaksi isoa kulhollista tiramisua, se ei kyllä petä koskaan (ohje löytyy täältä)!


pojan synttärikattaussynttäriherkkuja

Hi! My son turned 8 some days ago, so party was in order. Again I found myself wondering how much one table cloth can do! This one is old Ikea from 2005, I found it from a flea market (how else ;).

4 thoughts on “EIGHT YEARS

 • Reply Hannele/Täyttä Elämää 14/09/2015 at 22:11

  Onnittelut synttärisankarille!
  Täällä on myös ollut bloggauksen saralla hiljaisempaa kuin koskaan mutta näyttää se syksyn mittaan taas piristyvän 🙂

  • Reply Maiju 15/09/2015 at 13:14

   Joo pakostakin tämä päivitystahti menee välillä aaltoliikkeissä 🙂 Tai vaikea kuvitella, että sitä jaksaisi jokaisena vuoden päivänä olla inspiroitunut ja luova. Sitä taukoakin tarvitaan! Mukavaa syksyä!

 • Reply Jasmiina K 15/09/2015 at 12:27

  Tosi kiva tuo liina! Ja onnea sankarille!

  • Reply Maiju 15/09/2015 at 13:11

   Kiitos! Mustavalkoista on edelleenkin vaikea vastustaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.