MAXI SHIRT

Lähdin töihin, vaikka minulla ei ollut vaatteita. En sentään alasti mennyt, mutta hyvän tovin oon saanut aamuisin istuskella vaatekaapin edessä. Garderoobi ei ole päivittynyt, koska viimeiset pari vuotta on tullut oltua vähän löyhemmin työelämässä. Vaikka en halua olla joka muotitrendissä kiinni, tuntuuhan se mukavalta voida pukea jotain edustavampaa pitkästä aikaa päälle. Ja muutenkin, että voi aamulla vain herätä ja ilman kummempia tuskailuja löytää kaapista vaatteet. En varmaan mieti tätä asiaa yksin?
 Ei uusien vaatteiden ostaminen silti ihan yksinkertaista ollut. Laatu tuntuu menneen todella huonoksi lähes kaikissa vaateketjuissa. Ihan masentavaa. Yksi kiva juttu löytyi onneksi Lindexistä, nimittäin tämä ohut maxi-paita. Tuntui aluksi vähän riskiostokselta, mutta käytössä sen mukavuus on saanut mut puolelleen. Pitkä sivuhalkio erottuu erityisesti shortsien kanssa. Nyt vaan pidän peukkuja, että mun nettiostokset olisivat yhtä onnistuneita… Miten on – oletteko valmiita maximittaan paidoissa ja yläosissa?

espadrillotmaxi shirt

I bought my very first maxi shirt as I discovered I had nothing to wear to work.

2 thoughts on “MAXI SHIRT

  • Reply Sarp 15/08/2015 at 18:55

    Ostin Gina tricotin alesta valkoisen, kauluksellisen maxipaidan.
    Hyvä kun muistutit, vielä en ole sitä osannut käyttää.

    • Reply Maiju 16/08/2015 at 13:45

      Tämä tuntui kieltämättä ensin vähän hassulta “kaavulta”, mutta en silti voi olla tykkäämättä! Ota siis ihmeessä maxi käyttöön! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *