AINA´S SUMMERHOUSE

Hei! Blogihiljaisuuteen on mulla yleensä syynä ideapula vaan ei tällä hetkellä, sillä kärsin pikemminkin ajanpuutteesta. Toivottavasti tämä pian tästä tasaantuu ja ehdin päivitellä kuulumisia enemmän tännekin. Kaikenlaista on käynnissä, nyt varsinkin olohuoneessa. Mutta siitä lisää myöhemmin..
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonlopulta on vähän uutta kuvasatoa, sillä Ainan leikkimökki on saatu vihdoin asuttavaan kuntoon. Kalustus on pääosin vanhaa tai haalittu kirppiksiltä. Neliöitä on “tavalliseen” leikkimökkiin nähden muutama enemmän, sillä takaosaan haluttiin mahduttaa levitettävä puusohva. Saatiin se kauan kaivattu päiväunipaikka sekä lisää majoitustilaa mökkivieraille! Kyseessä on muuten karsea männynvärinen ysärisohva, jolle merimies loihti paneeleilla uutta ilmettä.

Pientä hommaa on mökin kanssa vielä jäljellä – kaiteiden tekoa, maalausta ja koristelistojen värkkäilyjä eli ehkä kuun lopussa saan teille vielä mökin ulkopuolestakin kuvaa. Ainalla nimittäin on tässä jopa ihan oma terassi. Sohva vie silti voiton, sillä se on ihan loistava paikka lehtien selailuun, kun lapset leikkivät ja kahvitarjoilu minikupeista pelaa :).


Hi! Aina´s new summerhouse is now almost ready. Or atleast we got to move in! Most of the furniture and small items are flea finds – that green kitchen closet is nearly the only thing we really bought here. And it´s an antique one. This playhouse is a bit bigger that the usual ones as we wanted to have a full size bed here for daytime napping and summerguests. There´s room for two adults now. It´s so nice to read magazines here while the kids play and serve me coffee from those tiny porcelain cups!

4 thoughts on “AINA´S SUMMERHOUSE

 • Reply Joliel 12/08/2015 at 18:41

  Ihanan tunnelmallinen leikkimökki! Mistä nuo supersöpöt kissamukit ovat? Tämä Crazy Cat Lady tahtoisi samanlaiset!

 • Reply Jasmiina K 13/08/2015 at 21:06

  Kyllä kelpaa tytön leikkiä, kelpais isompienkin tyttöjen! 😉

 • Reply HANNA 17/08/2015 at 19:45

  Vau, hienolta näyttää!

  • Reply Maiju 17/08/2015 at 20:14

   Kiitos! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *