MY BEST SUMMER FINDS

Hei! Elokuuhan se siellä, paitsi että ilmoista päätellen voisi sanoa että vasta on kesän alku! Mulle se tarkoitti kumminkin töihin palaamista ja vieläpä ihan uuteen paikkaan. Kaksi ekaa päivää on mennyt hujauksessa, kun uutta opittavaa on niin paljon. Uusi työpaikkani on lastensuojelujärjestössä eli oikein mukavalta tuntuu tehdä töitä tämän asian eteen. Aina-tyttönenkin saa vielä jatkaa kotona merimiehen kanssa, joten totuttelemme uuteen arkeen pehmeällä “pudotuksella”.


lasikupukesälöytöjä

Ja sitten asiaan eli vihdoin sain kameran kaivettua esiin ja napsittua pari kuvaa kesän melkeinpä parhaista kirppislöydöistä. Vanhan vuosikellon lasikupu löytyi muutamalla eurolla ja vihertävä jalallinen vati kahdella. Paljon murrettuja sävyjä siis tulossa syksyyn… Punertavat oksat keräsin Storsandista rannalta. Hyväksi löydöksi lasken myös Iittalan Ote-lasit (3 kpl yht. 9 €), joita näkyy äärimmäisen harvakseltaan kirppiksillä. Viinilaseja on tästä sarjasta nyt sopivasti yhteensä kahdeksan. Lämmintä elokuun alkua kaikille!


ote-laseja kirkas

Some of my recent flea finds. I also have a new job! 🙂

2 thoughts on “MY BEST SUMMER FINDS

  • Reply Jasmiina K 06/08/2015 at 21:07

    Ihania löytöjä, Ote-lasit varsinkin! 🙂

    • Reply Maiju 11/08/2015 at 21:01

      Joo ne oli munkin mielestä hyvä löytö, kun ei saa mistään enää uutena eikä oikein vanhanakaan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.