STORSAND

Postikortteja rannalta. Olimme tänään päivän Storsandissa, joka on aivan ihana hienohiekkainen ja pitkä hiekkaranta Munsalassa. Ajomatkaa tuli meiltä yhteen suuntaan 70 kilsaa, mutta matka kannattaa, jos haluaa edes pienen hetken nauttia etelän hiekkarantojen tunnelmasta. Päivä oli osin pilvinen, mutta tarpeeksi lämmin että viihdyimme useamman tunnin. Ranta on ihanteellinen lapsille, sillä se on pitkä ja matala. Suosittelen ehdottomasti käymään, jos te lähialueella asuvat ette lämpimänä elokuun päivänä keksi tekemistä!

Pahoittelen taas insta-kuvia – pallottelin joko näiden postaamisen tai kokonaan postaamatta jättämisen välillä ja päädyin ensimmäiseen.. 😉


storsand beachstorsandissastorsand hiekkarantapoikamerikasvilapset rannalla

Postcards from the beach. We visited the lovely Storsand beach in Munsala today and really enjoyed our time! This view is so untypical in Finland that it almost feels like you are somewhere abroad! Sand is soft and nice and water very suitable for the kids. My tip for those of you living nearby (the beach is 70 km from Vasa), if you lack of good ideas on the sunny days in August!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *