RAASTUVANKATU 47

Tiedätkö sen tunteen, kun astut sisälle tuntemattomaan asuntoon ja eteesi aukeaa jotain poikkeuksellisen hienoa? Mulle kävi tänään näin, kun lähdin kuvaamaan tuttuni loppukesästä myyntiin tulevaa kaksiota Vaasan keskustassa. Pohjaratkaisu on sama mitä niin monissa muissakin kerrostalokaksioissa – ahdas kapea eteinen, pieni keittiö ja makuuhuone sekä hullunsuuri pitkänmallinen olohuone. Vaan ei tässä asunnossa, sillä siihen on tehty kerrassaan nerokas remontti, jonka ansiosta eteinen, olohuone ja keittiö ovat yhtä suurta tilaa! Vanha hankalasti sisustettava olohuone muunnettiin puolestaan suureksi ja ilmavaksi makuuhuoneeksi, jonne mahtuu helposti myös työpöytä.
 

Keittiö_fiiliskuvaKeittiö_2Kylpyhuone_fiiliskuva

Tässä asunnossa oli helppo hengittää ja sen valoisuus oli ihan omaa luokkaansa. Jokaisesta yksityiskohdasta voi huomata, että sen on huolella saneerannut alan ammattilainen omalle tyttärelleen. Nyt on kuitenkin luopumisen hetki eli jos etsit Vaasasta remontoitua kaksiota (57 m2), kannattaa tämä käydä katsomassa! Minulta voi kysellä yhteystietoja s-postilla: my2ndhandlife@gmail.com.


Makuuhuone__1Makuuhuone_fiiliskuva_1Makuuhuone_fiiliskuva_2Parveke

My friend is selling her apartment. I did some homestyiling for her and took a few pictures :).

13 thoughts on “RAASTUVANKATU 47

 • Reply Ansku 25/07/2015 at 13:19

  Tykkään keittiöstä muuten hirvittävän paljon, mutta päytä snadisti riitelee muun kanssa omaan silmääni. Varsinkin mustat tasot on mieleeni.

  • Reply Maiju 26/07/2015 at 17:39

   Pöytä voisi tosiaan olla joku kevyemmän mallinen 😉

 • Reply Miiu 26/07/2015 at 10:47

  Waude, upea asunto ja varmasti viedään käsistä!! Olisin kysellyt mistä tuo ihana sängyn päällä oleva unensieppaaja on ostettu? Olen etsinyt samantyylistä. 🙂

  • Reply Maiju 26/07/2015 at 17:40

   En osaa sanoa, mutta voin kysyä! Palaan asiaan 🙂

   • Reply Anonymous 26/07/2015 at 22:51

    Kiitos, jos viitsit kysyä 🙂

  • Reply Anonymous 19/08/2015 at 21:42

   Unisieppari on lomatuliainen Balilta.

 • Reply Villis 26/07/2015 at 16:17

  Kauniisti remontoitu ja todellakin kiinnostaa ihan varmasti useampaa ostajaa!
  Mutta, mielessäni olisi sinun keittiöstäsi ihan eri juttu, eli etsin tiskipöydälle jonkinmoista astioiden kuivatustelinettä, mielellään juurikin valutusalustalla varustettua. Onko omasi uusi, vai joku vanha juttu ja osaatko antaa vihjettä mistä voisin etsiä jotain samantyyppistä telinettä? Teline tulisi siihen pieneen kaksion keittiöön, johon laitoimme myös Epoq -keittiön. (ehkä et muista, sinulla näitä lukijoita on mielin määrin, eikä tarvitsekaan muistaa). Keittiö ei mennyt ihan niinkuin teillä. Ensinnäkin työ on venynyt siksi, että kirvesmiehellä on ollut tärkeämpiäkin kohteita ja meillä taas ei ole kiire osakkeen remontin kanssa , paitsi, että se alkaa muuttua tylsäksi kun ei loppua näy:))) L – mallisen keittiön alakaapit ovat petroolin siniset ja mielestämme kauniit, mutta kun ne viime viikolla asennettiin on niissä kolmen eri petroolin sävyä!
  Kulmassa oleva karusellikaappi olisi vaatinut enemmän tilaa. Kun aukaiset oven, osuu ovi viereiseen laatikkoriviin vetokahvoineen, ei siis toimi käytännössä:( Blogisi avulla löysin Superfront- nahkavetimet ja ehkä se tulee olemaan pelastus oviin, että mahtuvat aukeamaan kolhiintumatta!? En tiedä miten juttu jatkuu, kerkiämme Giganttiin vasta noin viikon päästä suunnittelemaan.

  • Reply Maiju 26/07/2015 at 17:46

   Ikävä kuulla, että teidän keittiöremontti ei ole mennyt toivotulla tavalla. Itse todennäköisesti reklamoisin noista kaappien sävyeroista – kyllähän niiden pitää olla tismalleen samanlaiset! Myös tuosta karusellin toimimattomuudesta mainitsisin, koska asiantuntevan myyjän tulisi kyllä tietää, minkälaisen tilan se vaatii!! Kannattaa siis ottaa asiat puheeksi, vaikka joutuisittekin odottamaan uusia ovia. Petroolin ja nahkavetimien yhdistelmä kuulostaa tosi hyvältä!

   Niin ja tiskitelineestä – se on ihan Ikeasta ja mun mielestä edelleen saatavissa, toivottavasti löydät! 🙂

 • Reply Lea 27/07/2015 at 21:28

  Maiju, olet kauniisti saanut kuvissa esiin asunnon hienoja yksityiskohtia.. Asunnossa tosiaankin on hyvä energia ja helppo hengittää – vaaleat värit, valoisuus ja tilan ilmavuus tekevät asunnosta viihtyisän.

  • Reply Maiju 28/07/2015 at 22:38

   Allekirjoitan näistä kaiken! 🙂

 • Reply Laura 09/08/2015 at 17:09

  Hei kysäsisin että onko mitään tietoa mistä tämä valkoinen työpöytä on ostettu? 🙂

  • Reply Maiju 11/08/2015 at 21:00

   Ei mitään hajua, mutta voin kysyä!

  • Reply Salla 19/08/2015 at 21:40

   Pöytä on ostettu Askosta viitisen vuotta sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *