BLACK PEPPER

Löysin kirppikseltä kivan puunvärisen pippurimyllyn, jonka oli tarkoitus mennä mökkikeittiöön ihan sellaisenaan. Mustan maalipurkin jämä alkoi kumminkin huhuilla kaapista, joten hioin myllystä vanhan lakan pois parvekkeen ovenraossa. Ulkona nähkääs satoi. Päälle kolme ohutta kerrosta Kiva-kalustelakkaa ja mylly sai uuden lookin! Kirppikseltä on muuten myös kuvan marmorinen suola-astia sekä tumma purkki, jotain euron juttuja nekin ;).
 

musta maustemyllymaustemyllyt diypippurimylly

I did a quick makeover for a pepper grinder I found from a flea market yesterday. It was okay like that, but black is always black especially for a blackpepper grinder 🙂

2 thoughts on “BLACK PEPPER

  • Reply Kaisa 22/07/2015 at 16:42

    Siis pakko kysyä, teetkö näitä löytöjä aina jostain tietyltä kirpparilta vai kierrätkö useammissa? Tai ylipäätänsä mitä mielestäsi kivoja kirppareita Vaasasta tai lähiseudulta löytyy? 🙂 Mä käyn oikeastaan vain Adam&Ewassa kun se on tuossa kävelymatkan päässä kodistani ja en löydä nykyään enää mitään! Tai sitten vain ei ole viime aikoina ollut tuuria. 😉

    • Reply Maiju 22/07/2015 at 22:46

      Kierrän kyllä useammalla kirpparilla suht säännöllisesti. Eniten löytöjä tulee tehtyä varmaankin Sepänkylän Fyndiksestä eli siellä kannattaa välillä käydä pyörähtämässä, jos löytyy pyörä tai auto (matkaa Vaasan keskustasta tulee 4 km). Adam ja Ewassa käyn myös, mutta siellä on välillä turhan kovat hinnat sekä hirveästi huonokuntoista tavaraa.. Lisäksi vakiopaikkoihin kuuluu Suvikirppis sekä Palosaaren pikkukirppis. Ollaan myös hyvin usein liikkeellä, jos lähellä on jotain kirppistapahtumia esim. eri kylien Loppisracet ja pihakirppikset. Niin ja SPR Klemetinkadulla, vaikka sieltä aika harvakseltaan löytyy mitään. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.