SUMMER MOMENTS

Hei! Pientä kesätaukoa on tullut pidettyä, vaikka muistin sentään vielä tunnukset blogiin! Tätä kesää voi kuvailla vaan yhdellä sanalla ja se on mökkikesä. Mitä enemmän saaressa on, sitä enemmän siellä haluaa olla. Tähän lopputulokseen olen tullut.
 
Kuvat on pelkkiä kännykkänapsuja, sillä odotan muutaman projektin valmistumista ennen parempia kuvia. Tämän kesän isoin juttu on ehdottomasti Ainan leikkimökin rakentaminen, josta on onneksi pääosin vastannut appiukko. Kirppikseltä ja omista nurkista onkin tullut etsittyä mökkiin pieniä kalusteita, joita oon myös kunnostanut. Tykkään, että joka päivälle on jotain tekemistä ja sitähän onneksi riittää – vielä on tiedossa ainakin saunan ja grillikatoksen julkisivujen maalausta. Mutta on tässä onneksi ehditty myös ihan nauttimaan ja fiilistelemään, siitä pitää jo lapset huolen. Saunaa, uimista ja kesäherkkuja, voiko olla parempaa! <3
Some summer moments from our cottage.

4 thoughts on “SUMMER MOMENTS

 • Reply Ansku 22/07/2015 at 06:27

  Tervetuloa taas! 🙂

  Hitsi kun tekiskin mieli päästä kirppistelemään pitkästä aikaa! Harmi kun meillä päin tarjonta ei ole paras mahdollinen…

  • Reply Maiju 22/07/2015 at 11:28

   Kiitos! Harmi, jos kirppistarjonta ei ole sellaista mistä tykkäisit – uskon kyllä, että paikkakunnittaisia eroja on paljon. Täällä päin (Vaasa) on onneksi useampi hyvä kirppis, joista aina löytyy jotain.. 🙂

 • Reply Minttu 22/07/2015 at 10:11

  Ai että, miten tekeekin mieleen Suomeen ja mökille!! Ihana, aito mökkitunnelma näissä kuvissa!

  • Reply Maiju 22/07/2015 at 11:26

   Kesä on kyllä paras aika tulla käymään, ehkä vielä ehdit?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.