DIY WINDOWSILL

Vanhoissa taloissa on paljon hienoja piirteitä, jotka tekevät niistä kodikkaita ja kutsuvia. Ja erottavat ne uudesta rakentamisesta. Yksi tämmöinen on ehdottomasti leveät ikkunasyventeet ja ikkunalaudat – asia, jota jaksan ihailla aina ja missä vaan! Niille voi kasata viherkasveja, lehtiä tai lähes tulkoon mitä tahansa, ja lopputulos on aina rento ja kauniin persoonallinen. No meillä ei moisia hienouksia ole, joten halusin kokeilla, miltä itserakenneltu ikkunalauta näyttäisi yhdessä meidän huoneessa.
 
Paikaksi valikoitui keittiössä vähän tyhjänpanttina seissyt nurkka, johon ei muutakaan huonekalua ole voinut ajatella. Hylly löytyi Biltemasta, se sellainen ihan perus 20 cm syvä liimapuulevy, joka maksoi 6,99 €. Kannakkeet jäivät joka tapauksessa piiloon, joten ruuvasin ne irti yhdestä puuvajasta löytyneestä laudanpätkästä. Merimies tarvittiin vielä sahaamaan ja siinä hyllyn tekoprosessi melkein olikin. Jätin ikkunalaudan toistaiseksi ilman maalia, sillä puunväri oli kiva ihan sellaisenaan. Lopputulos on mun mielestä aika hyvä ja sisustelija tietysti tykkää uudesta tasosta, jolle muutella asetelmia! 🙂


Lundia Systems / gifted

itsetehty ikkunalauta

If you follow me on Instagram, you probably already know that I DIYed a small windowsill to our kitchen. Windowsills are very charming, nice details in an old house. We don´t have those, so I wanted to try how it would look like. I think this space is now in better use, so this little windowsill of mine can stay.

4 thoughts on “DIY WINDOWSILL

 • Reply Jasmiina K 05/07/2015 at 21:20

  Ikkunalaudat vanhoissa taloissa on kyllä ihanat! Harmittaa oikein, kun joudumme sanomaan hyvästit nykyisille ikkunasyvennyksille, tässä 30-luvun talossa ne on melko ruhtinaalliset, ja ihanat tehdä asetelmia! 😉

  • Reply Maiju 07/07/2015 at 17:48

   Kuulostaa juuri semmosilta idyllisiltä ikkunalaudoilta, joita aina tulee ihailtua! Harmi, että joudutte luopumaan :/

 • Reply HuopaPalloMatto 05/07/2015 at 21:21

  Mainio idea! Ikkunalaudat tosiaan tuovat tilaan lisää ilmettä, joten kiva, että sellaisen tekeminen onnistui itsekin.

  • Reply Maiju 07/07/2015 at 17:49

   Kiitos! Ihan hyvin se onneksi onnistui 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *